Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kare sekli bize (ve Türkiye'ye) yakismiyor. Bana eskiden avrupadaki askerlerin giydigi elbiseleri andiriyor

Victory forma cok sade ve özellikle terli sekilde cok hos duruyor. Ama herkesin begeni degishik.
    banada eski taksileri andiriyor

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike logosu :/

Nike logosunu da klüp yapıştırmıştır.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Çubuklu formannı olması gerektiğini tartışan formanın ne manaya geldiğini bilmiyor demektir , bazen çok boş konuşuluyor.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sitede bir tek sarı forma var yazık
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Resmi sitede formalar bölümüne eklenmiş formalarımız.

7

Yorum

• Fotoğraflar mükemmel. Şu sarı formayı alasım var Çubuklu formam ilk prototiplerden olduğu için çok hüzünlüyüm. 100TL derin girdi.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fotoğraflar mükemmel. Şu sarı formayı alasım var Çubuklu formam ilk prototiplerden olduğu için çok hüzünlüyüm. 100TL derin girdi.

Aynı dertten muzdaribiz...
                7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmi sitede formalar bölümüne eklenmiş formalarımız.

şu formanın-renklerin asaletine bak ya , ben ölmiyimde nabiyim şimdi
                  yemişim nayki'da ; adidasi'da yaa , bordoyla mavimiz bize yeter
                  En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 18:51.
                  pele good , maradona better , george best

Yorum

• lazifo sercan önal
                    @zagortenay76 forma içim şampiyonlar ligi logosunu bekliyoruz olacakmı yoksa beklemeyelim mi abi

Nevzat Aydin
                    @lazifo sipariş verildi, bir hafta içinde TSClub'larda tahminim.

Bu Güzel haber işte
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Nevzat Aydın'a güvenmiyorum. Adam gold formamız harika olcak dedi, geçen senekinden daha güzel olcak dedi. Bence geçen sene ki daha da güzeldi.

Yarın akşam üstü TS Club'ü arayacağım, formamın değişmesini istiyecem. Bu ne böyle ya. Pazardan alırım bundan sonra.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nevzat Aydın'a güvenmiyorum. Adam gold formamız harika olcak dedi, geçen senekinden daha güzel olcak dedi. Bence geçen sene ki daha da güzeldi.

Yarın akşam üstü TS Club'ü arayacağım, formamın değişmesini istiyecem. Bu ne böyle ya. Pazardan alırım bundan sonra.
                        Büyük ihtimal kabul etmeyecekler.

Fişi duruyor mu?
                        7

Yorum

• lazifo sercan önal
                          @zagortenay76 forma içim şampiyonlar ligi logosunu bekliyoruz olacakmı yoksa beklemeyelim mi abi

19 saat önce Favorilere ekle Yanıtla Sil

şuna yanıt olarak ↑

@zagortenay76
                          Nevzat Aydin

13 saat önce Osfoora HD aracılığıyla
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Bu Formalarin hangisi dar kesim?

Bu soruyu sundan dolayi soruyorum. Formalari öyle bir yapiyorlarki en kücük Beden (S) bile bol oluyor bana.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burda uzu kollu forma göremedim ben.Acaba kışa doğru falan mı çıkaracaklar uzun kollu formaları?

İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lazifo sercan önal

Nevzat Aydin

Bu Güzel haber işte
                              Bu iyi haber işte.

(UEFA)

Yorum

• Bir ay önce Ankara TS Club'a gittim.Formalarımıza mükemmel denilemez ancak beyaz ve çubuklu formanın kumaşı bence gayet iyi.Galatasaray formalarını da inceledim o formalarda aynı kumaş kullanılmamış.İki formamızın kumaşı Barcelona'nın çubuklusu ve ManU'nun kırmızısıyla aynı.Önümüzdeki günlerde beyaz formayı almayı düşünüyorum.
                                Oblomov'un Hırkası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X