İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike logosu :/
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraflar mükemmel. Şu sarı formayı alasım varÇubuklu formam ilk prototiplerden olduğu için çok hüzünlüyüm. 100TL derin girdi.
Aynı dertten muzdaribiz...7
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitede formalar bölümüne eklenmiş formalarımız.
yemişim nayki'da ; adidasi'da yaa , bordoyla mavimiz bize yeterEn son Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.09.2011, 18:51.pele good , maradona better , george best
Yorum
-
Nevzat Aydın'a güvenmiyorum. Adam gold formamız harika olcak dedi, geçen senekinden daha güzel olcak dedi. Bence geçen sene ki daha da güzeldi.
Yarın akşam üstü TS Club'ü arayacağım, formamın değişmesini istiyecem. Bu ne böyle ya. Pazardan alırım bundan sonra.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'a güvenmiyorum. Adam gold formamız harika olcak dedi, geçen senekinden daha güzel olcak dedi. Bence geçen sene ki daha da güzeldi.
Yarın akşam üstü TS Club'ü arayacağım, formamın değişmesini istiyecem. Bu ne böyle ya. Pazardan alırım bundan sonra.
Fişi duruyor mu?7
Yorum
-
lazifo sercan önal
@zagortenay76 forma içim şampiyonlar ligi logosunu bekliyoruz olacakmı yoksa beklemeyelim mi abi
19 saat önce Favorilere ekle Yanıtla Sil
şuna yanıt olarak ↑
@zagortenay76
Nevzat Aydin
@lazifo sipariş verildi, bir hafta içinde TSClub'larda tahminim.
13 saat önce Osfoora HD aracılığıylanasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Bu Formalarin hangisi dar kesim?
Bu soruyu sundan dolayi soruyorum. Formalari öyle bir yapiyorlarki en kücük Beden (S) bile bol oluyor bana.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Burda uzu kollu forma göremedim ben.Acaba kışa doğru falan mı çıkaracaklar uzun kollu formaları?
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazifo sercan önal
@zagortenay76 forma içim şampiyonlar ligi logosunu bekliyoruz olacakmı yoksa beklemeyelim mi abi
Nevzat Aydin
@lazifo sipariş verildi, bir hafta içinde TSClub'larda tahminim.
Bu Güzel haber işte
Yorum
-
Bir ay önce Ankara TS Club'a gittim.Formalarımıza mükemmel denilemez ancak beyaz ve çubuklu formanın kumaşı bence gayet iyi.Galatasaray formalarını da inceledim o formalarda aynı kumaş kullanılmamış.İki formamızın kumaşı Barcelona'nın çubuklusu ve ManU'nun kırmızısıyla aynı.Önümüzdeki günlerde beyaz formayı almayı düşünüyorum.Oblomov'un Hırkası
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum