Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim de çubuklu formamız var. Ayrıca her sene bizim de düz formamız oluyor.Düz forma ne zamandır sevda oldu.İlk sene bordo ve mavi , ikinci sene mavi, geçen sene bordo.

Bizim de çubuklu formamız klasikleşti bence. Kalın çubuklu ince çubuklu olması sevda olmadığı anlamına gelmiyor. Her sene bu şekilde formamız var.
    3 sene çubuklu giydik de mi klasikleşti ? Nike'la ilk sezon Arsenal tipi formamız vardı. Ondan önce de düzdü. Sonra parçalı geldi bilmem ne.

Bende bizim klasik formamız ya çubuklu olmalı ya da sade düz Arsenal tipi.

NOT : Arsenal tipi dediğim, Tatar'ın Villa dediğinin aynısı.

_______

Nike ilk sene :

Nike ile 2. sene :

Nike ile 3. sene :

Nike ile 4. sene :
    En son Atesh tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 11:40.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Nike ile Sözlesme 2008/2009 Senesinde yapildi. Ondan önceki Formalarimiz:

2007/2008:

(Armasi eksik ama baska resim bulamadim)

2006/2007:

2005/2006:

2004/2005:

2003/2004:

2002/2003:

2001/2002:

Yetermi ????

Cubuklu bizim her zaman Klasik FOrmamiz olmustur
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Çubuklu forma giymek başka,onu klasik hale getirmek başka.Çubuklu formanın biz le özdeş olduğunu düşünmüyorum.Barca yı geçtim çubuklu deyince akla Porto geliyor,A.Madrid geliyor vs.vs. biz her telden çalıyoruz maşallah.
        Arsenal modeli dediğimiz,A.Kemal Denizcilerin döneminin efsane kadrosunun efsane formasına çok benziyor,bu formanın klasiğimiz olmasını her sene aynısının giyilmesini ben de çok önemsiyorum,çok istiyorum.Bunu başarabilirsek hem tanınmışlığımız artacak,hem tribün de bütünlük sağlanacaktır.

En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 14:05.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• eee 2008 2009 cizgili yok nasıl olacak
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Bence çubuklu forma yerine Arsenal modeli üzerinden bir formamız olsa daha hoş olur. Sade düz.

Arsenal uzun yıllardır aynı model üzerinden gidiyorlar ama biz gerçektende her telden çalıyoruz :

En son Atesh tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 14:53.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Trabzon renkleri Ada'dan almış

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, bordo-mavili kulübün renklerini İngiltere'nin Aston Villa Kulübü'nden aldığını iddia etti.

Nizamettin Algan, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda, Karadeniz ekibinin bir dönem Aston Villa Kulübü'nün gönderdiği formalarla sahaya çıktığını, bu nedenle forma renginin İngiliz kulübününki gibi bordo-mavi olduğunu açıkladı. Eski kulüp başkanlarından Şamil Ekinci'nin İngiltere'den dönerken Aston Villa Kulübü'nden forma getirdiğini anlatan Algan, ''Aston Villa, Trabzonspor'dan çok eski bir kulüptür. Trabzonspor'u tanırlar ve renklerimizin bordo-mavi olmasından da çok hoşnutturlar'' dedi. Trabzonspor'un geçmiş dönemlerde İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'nın renklerini taşıyan formalarla sahaya çıktığını belirten Algan, şöyle devam etti: ''Barcelona'nın renkleri bize çok uzak. Bu koyu renklere hiçbir
              zaman ısınamadık. Bizim kulübümüzün belgelenmiş ve benimsenmiş renkleri gök mavisi ve koyu bordodur. Yani esasta Aston Villa'nın renkleridir. Biz 1967'de o renkleri alırken (Barcelona'nın renkleridir) diye almadık. Ayrıca bordo ile mavinin ne Karadeniz'le ne
              de kuruluştaki kulüplerle alakası vardır.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Porto'nun deplasman formasini biraz bize uygun yaptim.
                [IMG][/IMG]

Yorum

• Böyle bişey çok mu zor yaa !!

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle bişey çok mu zor yaa !!
                    Bence bizim Victory forma daha güzel

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bizim Victory forma daha güzel
                      Victory mi ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Victory mi ?
                        Kare sekli bize (ve Türkiye'ye) yakismiyor. Bana eskiden avrupadaki askerlerin giydigi elbiseleri andiriyor

Victory forma cok sade ve özellikle terli sekilde cok hos duruyor. Ama herkesin begeni degishik.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kare sekli bize (ve Türkiye'ye) yakismiyor. Bana eskiden avrupadaki askerlerin giydigi elbiseleri andiriyor

Victory forma cok sade ve özellikle terli sekilde cok hos duruyor. Ama herkesin begeni degishik.
                          Kareler benim de hoşuma gitmiyor, ama kaliteli forma ve formanın bakış açısı olarak sadece bunu buldum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Böyle bişey çok mu zor yaa !!
                            Mükemmel. İnanılmaz güzel.

Yorum

• Nike logosu :/

7

Yorum

• Ankara'ya gelmişken bugün Nike'dan ManU forması aldım.Pahalı ama inanılmaz kaliteli kumaşı gerçekten.2-3 güne eklerim fotoğrafları.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X