Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyaz forma yakışmış cidden.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• yanilmiyorsam tff bu sezondan itibaren isimlerin yukarda ve sponsorlarin altta olmasi karari almisti

Yorum

• Beyaz formamızın mavi kısımları, bordo olsa nasıl olurdu acaba.
        7

Yorum

• en sevindiğim şey şortta trabzonspor logosunun sol tarafa alınması.
          geçen sene logo+numara+nike amblemi sol tarafta üst üste çok kötü duruyodu

Yorum

• Arkadaslar Yurt disinda yasiyorum, arkadasima forma siparisi verdim insallah alip getirecek. Yanliz birkac sorum var. Su anki mevcut fontlar hangileri? Ilk cikanlari hicmi hic begenmedim acikcasi. Beyaz forma ve victory formayi almayi düsünüyorum. Beyaz formamizda bordo font görüyorum peki bordo font yerine mavi font yaptirma ihtimalim varmi acaba??? onun disinda victory formanin font rengi ne ???
            ...imza...

Yorum

• beyaz formamız mavi şortla muhteşem oluyor. çok güzel görünüyor. bu arada volkan 16 giyecekti sanırım. hazırlık maçı diye 80 giymiş olabilir mi
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• cl ürünleri atkıyla sınırlı kalacak sanki ne diyorsun afs abi
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Peki şimdi formayı herkes dışarı da mı giymek zorunda. Yani şort içine sokanlar var formayı. Reklam açısından böyle bir şey engellenecek mi ?
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Türkiye milli forma arıyorum fakat #17 burak baskılı olacak.temin edebileceğim bir yer bilen var mı?
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• volkan şene yakışmış formaa gökdenizi anımsattı
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• kaç binde forma satışları acaba bilen varrmı??

Yorum

• arkadaslar ben energy formayi siparis etmek istiyorum ama bilmek istedigim bir sey var
                          _ arma yeni halimi ve dogru yere yapistirilmismi
                          _ve fontlar nasil gelecek bana
                          herkeze tsk

Yorum

• kollarda niye reklam yok? ülker niye alta indi tff nin kararı ile mi?
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsimlerin yukarı alınması iyi olmuş. Volkan'ın 80 numarayı giyecek olmasıda güzel.
                              Volkan'ın dizindeki 8 numara ters geldi gözüme

bu sene iyi bir kadro oluşumu oldu bence şu 11 bile birçok kulüple kafa kafaya oynar bence

biliyorum yeri değil ama tutamadım kendimi
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar ben energy formayi siparis etmek istiyorum ama bilmek istedigim bir sey var
                                _ arma yeni halimi ve dogru yere yapistirilmismi
                                _ve fontlar nasil gelecek bana
                                herkeze tsk
                                spariş verme bence git al.. hala yamuk armalı formalar var.. son üretilenlerde hata yok gidip seçsen daha iyi olur
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X