İstanbul Cevahir Alışveriş merkezine yarın geliyor. Puma'nın formalarımızın üzerine üç tane puma arması koyması nefretlik olmuş. Adam gibi bir tane koysana ne öyle damgalanmış gibi !
Marcelinho 30 formalarını Cevahir TS Clup'dan da alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kaliteli ürünlerde gelmiştir arkadaşlar.
ben bugun sordum guneslı ıncırlı arasındakı ts culup e arkadas gelmedıgını belırtıp ne zaman gelıcegı konusunda da tarıh bıle alamadıklqarını belırttı anlamıs degılım acaba anlasma gec yapıldıgı ıcın puma hala formaları yetıstıremedı mı
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
İstanbul Cevahir Alışveriş merkezine yarın geliyor. Puma'nın formalarımızın üzerine üç tane puma arması koyması nefretlik olmuş. Adam gibi bir tane koysana ne öyle damgalanmış gibi !
Marcelinho 30 formalarını Cevahir TS Clup'dan da alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kaliteli ürünlerde gelmiştir arkadaşlar.
Abi Kappada da 3 tane arma vardı, 1 göğüs 2 tane kolda
Gelmedi.Bugün gittim ve baktım.Yarın geliceğini söyledi.Depoya girişler yapılmış...vs..vs..
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
bende sordum bugün bu akşam için gelecek dediler, çubuklularda bir ay sonra çıkacakmış. Formalar tek tip olacakmış, yani ya tam dandik formalar yada topçuların giydiği formalar
Beyaz formada, arkadan kolların altına doğru inen mavi cizgiler gerçekten hoş durmuş.Formanın kumaşının kalitesi konusunda formaya dokunmadan konuşmanın bir aleminin olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden azcuk daha bekleyeceğiz herhalde ama dizaynı hoşuma gitti
Formaların yakaları çok kötü arkadaşlar. Biraz dikkat ederseniz tv'den de görebilirsiniz. Bir tarafı daha uzun bir tarafı daha kısa. Yamuk duruyor anlayacağınız. Zaten dizayn diye bir şey yok. Düz forma görüyoruz resmen...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
o fomrayı alacağıma gider eski formlaardan alırım tsclublarda hala satııyo formalarr...yakaların önü kapalı arkaları açık....şortlar da aynı ön tarafları yukarda arka tarafları aşağıda böyle iğrenç formalar görmedim ben yaaa.bu puma ne yaptığını zannediyorrr..kappa gibi formalar daha hiç giyemdik aah ahh..ts clublarda biraz güzeldi ama bu pumalarrkimse forma satışı beklemsinnn..süper yönetimnin süper bir icraatı daha ters puma formalarr....FENERBAHÇENİN FORMALARI ÇİFT TARAFLIYA BİZİM FORMLARDA ÖYLEE ÖNTARAAFINI GİYİNCE YAAKA KAPANIYO ARKA ACILIYO ARKADAN GİYERSEN NORMAL FORMA GİBİ OLUOYO YAA KISMI AMA NUMARALR ÖNDE OLUYO BU SFER YNİ MODL BUNLARR..BİDE ESKİMİŞ FORMA OLDUKLARI BELLİ PUMA İŞARETLRİ FALAN SANKİ BİZİM EVİN ARKASINDAKİ ATÖLYEDE YAPILMIŞ SAHTE PUM FORMALAR GİBİİ..PUMA RKLAM TABELASINA BENZİYOLAR..
Yorum