Ahanda kabus geri dönüyor anasini satayim[img]smileys/smiley11.gif[/img] Yau Kappa</span> sanki hiç kimse xl yada xxl diilmis gibi forma üretiyor ki yuh oglu yuh yani. Tasarimi, sekli, semali, rengi iyi güzelde biraz biz agar sikletleride düsünsün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak mensure 61 tarafından gönderildi
İlk olarak lazmania tarafından gönderildiYapma Ya 29 Milyona Forma Nerede Var Orjinal Formalar 29 dan Basliyo
Ben hiç 29 milyona almadim. Ben kendim için söylemedim, ben sen veya baskasi alabilir ama her istiyen malesef alamaz. Mesela yegenlerime ben aliyorum hepsi benden istiyor [img]smileys/smiley19.gif[/img]ben hangisine yetisiyim, ben çalisan biri diyilim yinede en iyilerini aliyorum onlara [img]smileys/smiley17.gif[/img]takimim kazansin diye [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Yorum
-
Bence Su anki FormaLarimiz oLdukça GüzeL ve ucuz. MaçLarda da farkediLiyor herkeste forma var TribünLer bordo mavi.
Nike Ya da Adidas oLunca FormaLar ates pahasi oLacak.Nike oLsun ucuz oLsun GüzeL oLsun Trabzon'um Sampiyon oLsn.)
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P>
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
*********************************************************Edited by: BadalogluKötü Günün Cefasini Çekmeyen, iyi Günün de Sefasini Süremez!
Yorum
-
ya eger buyuk cusselileri de dusunecekse kappa yapilsin.bende bir tane gokdeniz formasi var.gobekler cok kotu gozukuyo arkadaslar.genis bir forma yapacaklarsa dusunulebilir ama oncelikle cizgili forma...HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
ya eger buyuk cusselileri de dusunecekse kappa yapilsin.bende bir tane gokdeniz formasi var.gobekler cok kotu gozukuyo arkadaslar.genis bir forma yapacaklarsa dusunulebilir ama oncelikle cizgili forma...
bende de mahirin formasi var ve mahir gibi adamin formasi bile benim gibi 169luk göbekli birine dar oluyor..
Yorum
-
[img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110446_0506orjformac.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110945_1.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_111030_2.jpg[/img]
Barçanin Nike formalari parildiyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img](Önünde koskoca bir avea reklamida yok.)elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Naim
İlk olarak My tarafından gönderildiAhanda kabus geri dönüyor anasini satayim [img]smileys/smiley11.gif[/img] Yau <span style="font-weight: bold;">Kappa</span> sanki hiç kimse xl yada xxl diilmis gibi forma üretiyor ki yuh oglu yuh yani. Tasarimi, sekli, semali, rengi iyi güzelde biraz biz agar sikletleride düsünsün.
hepimiz Luca toni ve ya totti gibi zannediyor bu kappa
nike ile anlasma yapilacaksa mutlaka ama mutlaka fiyat konusu
Kappa ile yapilacaksa mutlaka gbüyük ürün konusu anlasmaya dahil edimeli
Yorum
-
nike-puma-adidas firmalarinin arasinda zaten büyük bir çekisme var...Eger nike türkiyedeki temsilcisini trabzonspor seçerse bence takimimiza hem gaz hemde destek olur...Ayrica sampiyonlugun bir numarali adyi oluruz...
Çünkü dikkatinizi çekti mi bilmem ama dünya kupasinda eslesmelerin çogu adidas-nike, puma-nike...
bence nike olursa hiç süphesiz kabul edilmeli...Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
[img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110446_0506orjformac.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_110945_1.jpg[/img] [img]uploads/TheLegend/2006-05-06_111030_2.jpg[/img]
Barçanin Nike formalari parildiyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img](Önünde koskoca bir avea reklamida yok.)
bence bizimki daha güzel [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum