Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadasaşr o formalardan bızde aynen sızın gıbı sıkayatcıyız yaa.takım maca cıkıyor formaları pıyasada yok yaa bu nedır kı..transfer edeıyoz eskı formalarla ımza atıyo .nerede gorulmus buyaa.pumanın bızı daha basından salladıgı bellı suraya baksanıuza ya bu nedır ?ayrıca formalrı ben hıc begenmedım mavıler ıyıdır deık am bugunde gordum kıonalrda yaramaz.dum duz sıradan forma mı olurmus yaa.ınsan cubuklu fılan yapar bu nedır bole....

Yorum

• gerçek olan şu ki bu sene puma bizim formaların satışlarından zarar edecektir.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• bence cubuklu forma ilk olarak Avni Aker´de giyinilmeli!!!

belki kirk yilda bir düsünüp böyle bir is yapmislardir!!

ama tanitim olmamasi ve satisa forma sunulmamasi cok komik bir durum!
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• 10 yaşında ki yeğenimin bu akşam söylediği '' hala yaa maçlar başladı hala daha formalar satılmaya başlamadı mı ? ''

çocuk inanmıyor bana , kendisine forma almadım diye surat asıyor 10 yaşında ki çocuğun bile aklı almıyor maçlar başlıyor ve formalar hala daha satışa sunulmamış, rezillik.

Yorum

• lanet olası pumayı ve yönetimi protesto edip bu sene forma almıyorum... o kadar da basit. ulan beni bile soğuttular.
            Hadi eyvallah..

Yorum

• formalar güsel ama bu pumayı ne zmn giymeye başlasak uğursuzluk getirio...

yanlış hatırlamıosam pumayla ilk anlaştıgımız sene avni akerde ligin ilk maçında gaziantepspora 1-0 yenilmiştik!

Yorum

• puma bızle dalga mı gecıyo anlamadım sımdıye kadar gıyılen butun formalar dunya kupası formaları bunlar ıcın mı bızı bekletıyolar tasarım derdı yok renklerı degıstırcek ler sadece ben ce baska bı ıs var bu ıste ayrıca hepsı com sıradan ıns cubuklu formalar guzel olur devre arasına yetıssede ara transferler yenı formalarla imza atsa ayrıcaalbayragın bı arkadası vardı baskan olursa bı yıldız o hedıye etcek tı öldumu acaba haber olan varsa bılgılen dırsın

Yorum

• Puma demek uğursuzluk demek...

Yorum

• İnanılmaz işler olmaya başladı Trabzonspor'da. Lig başladı ama biz hala formalarımızın neye benzediğini dahi bilmiyoruz. Aklımdan geçen olası bi durum kötüye gidecek durumda forma atışlarının çokça etkileneceğidi ki Kayseri'yle Selamın Aleyküm dedik te bakalım taraftardan selamı alacak kaç kişi bulunacak şimdi. Oysa daha lige başlamadan satışa sunulacak formalardan o gazla alacak çokça kişi vardı ama Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bişey gelmiyor maalesef.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• formalar ne zaman satisa cikacak? su cubuklu formayi görmek istiyom
                      bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lanet olası pumayı ve yönetimi protesto edip bu sene forma almıyorum... o kadar da basit. ulan beni bile soğuttular.
                        bende almıycam pumanın formalarını. heralde bu formalar puma trabzonsporu ciddiye alıyor diyenlere kapak olmuştur.

Yorum

• ne olursa olsun alacağımda ortada forma yok

Yorum

• bende her ne olursa olsun formamı alıcam takıma destek olalım
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• almamak sizin düşüncenizdir saygı duyarım ama trabzonsporluyum diosan maddi durumunda el veriosa forma dizaynı nasıl olursa olsun almamız gerek!

geç kalınmıştır aynı duyguları bende paylaşıyorum sizinle ama bu yönetim neyi erken yaptıki

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende almıycam pumanın formalarını. heralde bu formalar puma trabzonsporu ciddiye alıyor diyenlere kapak olmuştur.
                                Ben alıcam.Trabzon spor forması olduğu için alacağım.
                                Tabiki xxl varsa beden sorunu varda hafiften kiloluyumda
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X