yok abi ya nike ile yürümüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolo tişört
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediğimiz günlük ürünler bu tarzdı işte. Bunu yapsalar bizde 89,90'a satarlar .
Man Utd ürünlerine rastlamadım gerçi hiç. Ama Semih'e geçenlerde bir Liverpool tişörtü aldım. Kumaş kalitesi açısında bizim Kazım Koyuncu tişörtlerimizle aynıydı. Fiyatıysa 20 ya da 25 avro.
Bu tarz günlük ürünleri Nike'tan alınca, sırf o Nike logosu için uçuk fiyatlar ödemek gerekiyor. Oysa TS Club, biraz daha cesur tasarımlar yaparak uygun fiyatlara satabilir.
Zaten geçen yıl tek renk poloşörtler görmüştüm ben TS Club'ta. Yapılması gereken tek şey daha iyi tasarımlar. Ne bileyim, yeni şeyler denenmeli. Çift renkli bir şey yapılmak istendiğinde bordomavi'nin dışına çıkılabilmeli. Ve en önemlisi, yeni tasarımlar iyi bir şekilde pazarlanmalı.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Her tercihin bir bedeli var. Adamlar öneri sunuyor, fiyat belirtiyor yönetim de seçiyor; alan memnun satan memnun.
Mevcut şartlar içinde daha iyisi olabilir mi elbette olabilir ama bazı meseleler öyle dışardan göründüğü gibi yürümüyor. Nevzat Şakar yönetim dışındayken yaptığı eleştirilere karşılık şimdi yönetimdeyken üstelik tam da bu işlerin sorumlusu iken düşündükleri ve yaşadıkları nasıldır acaba.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çocuk formalarından cüzî kar alınsa, daha çok satış ve kar sağlanacaktır emin olun.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın büyük ihtimal gold forma, siyah şort, siyah konç giyeceğiz değil mi?
Meksika takımı Club America'nın 95. yıl formaları
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ürün sırf forma satışı etkilenir diye piyasaya sunulmuyordur..7Cngz_61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum