Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok abi ya nike ile yürümüyor

Yorum

• Nike'dan gerçekten soğudum.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Lescon olalım daha iyi en azından bize özel bir şeyler üretir.Manchester'ın yeni formasını da seneye üstümüzde görürüz.
        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Polo tişört

İstediğimiz günlük ürünler bu tarzdı işte. Bunu yapsalar bizde 89,90'a satarlar .
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstediğimiz günlük ürünler bu tarzdı işte. Bunu yapsalar bizde 89,90'a satarlar .
            Valla kaça satarlar bilmiyorum ama bu tip ürünler burda 30 ve 40 avro arası değişiyor. Yani bize özel bir uygulama olmaz.

Man Utd ürünlerine rastlamadım gerçi hiç. Ama Semih'e geçenlerde bir Liverpool tişörtü aldım. Kumaş kalitesi açısında bizim Kazım Koyuncu tişörtlerimizle aynıydı. Fiyatıysa 20 ya da 25 avro.

Bu tarz günlük ürünleri Nike'tan alınca, sırf o Nike logosu için uçuk fiyatlar ödemek gerekiyor. Oysa TS Club, biraz daha cesur tasarımlar yaparak uygun fiyatlara satabilir.

Zaten geçen yıl tek renk poloşörtler görmüştüm ben TS Club'ta. Yapılması gereken tek şey daha iyi tasarımlar. Ne bileyim, yeni şeyler denenmeli. Çift renkli bir şey yapılmak istendiğinde bordomavi'nin dışına çıkılabilmeli. Ve en önemlisi, yeni tasarımlar iyi bir şekilde pazarlanmalı.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• koskoca 3 yılı başka sponsora verseydik neler olurdu neler. nike'ı başarısız buluyorum

Yorum

• Her tercihin bir bedeli var. Adamlar öneri sunuyor, fiyat belirtiyor yönetim de seçiyor; alan memnun satan memnun.

Mevcut şartlar içinde daha iyisi olabilir mi elbette olabilir ama bazı meseleler öyle dışardan göründüğü gibi yürümüyor. Nevzat Şakar yönetim dışındayken yaptığı eleştirilere karşılık şimdi yönetimdeyken üstelik tam da bu işlerin sorumlusu iken düşündükleri ve yaşadıkları nasıldır acaba.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çocuk formalarından cüzî kar alınsa, daha çok satış ve kar sağlanacaktır emin olun.
                  Çok haklısın abi yetişkin forması kadar fiyatları var.

Yorum

• şöyle bir ürün istedim yıllardır. dar kesim,yan çizgili ve yakalı. keşke bizimde şöyle bir t-shirt ümüz olsa.

Yorum

• Yarın büyük ihtimal gold forma, siyah şort, siyah konç giyeceğiz değil mi?
                      7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yarın büyük ihtimal gold forma, siyah şort, siyah konç giyeceğiz değil mi?
                        Daha önce haberini paylaşmıştım. Takımımız yarınki maç için beyaz forma mavi şort mavi çorap ve çubuklu energy formasını hazırladı. Ev sahibi takımın seçeceği formaya göre ikisinden birini giyecek.

Meksika takımı Club America'nın 95. yıl formaları

Yorum

• Başka renklerini de göreceğiz idman ürünlerinin ve diğerlerinin.

Yorum

• Geçen Şenol Hoca basın toplantısı yaparken lacoste tarzı bir nike ürünü giymişti, Trabzonspor arması vardı sol tarafta,çok güzeldi,satışa sunulmadı o denilmişti, ileriki günlerde satışa sunulur mu? bilgisi olan?

şimdiden teşekkürler.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Şu ürün sırf forma satışı etkilenir diye piyasaya sunulmuyordur..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu ürün sırf forma satışı etkilenir diye piyasaya sunulmuyordur..
                                güzel tespit
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X