Evet çok güzel özetlenmiş. Çok önyargılıyız. Geçen sene Porto ManU gibi takımların giydiği formayı giyiyoruz. Rakibimiz bizim 2 senedir giydiğimiz parçalı formayı bizden daha pahalı giyiyor.
En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 17:14.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Evet çok güzel özetlenmiş. Çok önyargılıyız. Geçen sene Porto ManU gibi takımların giydiği formayı giyiyoruz. Rakibimiz bizim 2 senedir giydiğimiz parçalı formayı bizden daha pahalı giyiyor.
evet pahalı giyiyor ama formanın kalitesi bunda 1. faktör bizimkisi normal katalogtandı onların ki elit seri dar kesim...
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
AFS abi armalar değişecek mi acaba? Sen armanın yeriyle oynamışsın
Armaların yeri düzelecek diye biliyorum. En azından benim alacağım formada öyle olacak. Sezon içinde armaların değiştiğine şahit olmuştuk yine değişebilir, şaşırmam.
Resim kalitesinin yüksek olması formayı çok daha hoş gösteriyor, inşallah yeni sitede bu çekimlere ve resimlere dikkat edip güzel bir site hazırlarlar...
Armaların yeri düzelecek diye biliyorum. En azından benim alacağım formada öyle olacak. Sezon içinde armaların değiştiğine şahit olmuştuk yine değişebilir, şaşırmam.
Armalar, düzeliyor kaynağım sağlam yerden şuanda NAKIŞ işleme yapılmakta formalar için ve logo boyutları da standart olacak. Antreman malzemelerindeki gibi logo nakışlı olarak geliyor az daha sabretmemiz lazım. ben şimdiden siparişimi verdim. Nakış işleme forma üzerine logoları göründüğü kadar kolay değilmiş meğerse.
En son Ayaz tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 18:16.
Nakışlı imkanı yok yapmazlar. Yapıcaz dedilerse de o antrenman ürünlerinedir.
ama yapılıyor, bunu Trabzon Cevahirdeki Ts Club sahibi söylüyor, Dernekpazarlı kendisi ve nakışıda yine Dernekpazarlı olan tekstil firmasının sahibi yapıyor, ben yönetimden almadım bu bilgileri direk işin içindeki icraat olan kişilerle sohbetimizde geçti muhabbeti. Yalan söylemiyorlarsa ki söylemediklerine eminim gelecek nakışlı logo formalar
gs nin siyah ve parçalıyı gördüm bizim formalara kötü diyeni ALLAHA havale ediyorum formaları hem kumaşlar bizim cubuklu ve beyazın yanından geçemez hem parçalı 99 lira cubuklumuzdan pahalı yazık
armaları dikişli ama
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 20:27.
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
ama yapılıyor, bunu Trabzon Cevahirdeki Ts Club sahibi söylüyor, Dernekpazarlı kendisi ve nakışıda yine Dernekpazarlı olan tekstil firmasının sahibi yapıyor, ben yönetimden almadım bu bilgileri direk işin içindeki icraat olan kişilerle sohbetimizde geçti muhabbeti. Yalan söylemiyorlarsa ki söylemediklerine eminim gelecek nakışlı logo formalar
Yanlış anlmayın da öyle bir yapıdan bahsediyoruz ki TSC'nin genel müdürü dahi ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor bizlere, buraya yanlış bilgiler veriyor. O şahsın iyi niyetinden eminim de nakışlı arma diye bir şey yok. Olmaz. Yapmazlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum