Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu esofman TS Club magazalarinda satisa sunuldu mu?

Yorum

• Biri özet geçmiş:

7

Yorum

• Evet çok güzel özetlenmiş. Çok önyargılıyız. Geçen sene Porto ManU gibi takımların giydiği formayı giyiyoruz. Rakibimiz bizim 2 senedir giydiğimiz parçalı formayı bizden daha pahalı giyiyor.
        En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 17:14.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet çok güzel özetlenmiş. Çok önyargılıyız. Geçen sene Porto ManU gibi takımların giydiği formayı giyiyoruz. Rakibimiz bizim 2 senedir giydiğimiz parçalı formayı bizden daha pahalı giyiyor.
          evet pahalı giyiyor ama formanın kalitesi bunda 1. faktör bizimkisi normal katalogtandı onların ki elit seri dar kesim...
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Hangi formayı alacağıma karar verdim:

Türk bayrağını da ekleyeceğim yeni formama, arkaya da eskisinde olduğu gibi Trabzonspor yazısı olacak küçük hali ile.

Ve uzun kollu olacak.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS abi armalar değişecek mi acaba? Sen armanın yeriyle oynamışsın
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AFS abi armalar değişecek mi acaba? Sen armanın yeriyle oynamışsın
                Armaların yeri düzelecek diye biliyorum. En azından benim alacağım formada öyle olacak. Sezon içinde armaların değiştiğine şahit olmuştuk yine değişebilir, şaşırmam.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Resim kalitesinin yüksek olması formayı çok daha hoş gösteriyor, inşallah yeni sitede bu çekimlere ve resimlere dikkat edip güzel bir site hazırlarlar...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armaların yeri düzelecek diye biliyorum. En azından benim alacağım formada öyle olacak. Sezon içinde armaların değiştiğine şahit olmuştuk yine değişebilir, şaşırmam.
                    Armalar, düzeliyor kaynağım sağlam yerden şuanda NAKIŞ işleme yapılmakta formalar için ve logo boyutları da standart olacak. Antreman malzemelerindeki gibi logo nakışlı olarak geliyor az daha sabretmemiz lazım. ben şimdiden siparişimi verdim. Nakış işleme forma üzerine logoları göründüğü kadar kolay değilmiş meğerse.
                    En son Ayaz tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 18:16.
                    Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu esofman TS Club magazalarinda satisa sunuldu mu?
                      Şimdilik balık var

Yorum

• Nakışlı imkanı yok yapmazlar. Yapıcaz dedilerse de o antrenman ürünlerinedir.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nakışlı imkanı yok yapmazlar. Yapıcaz dedilerse de o antrenman ürünlerinedir.
                          ama yapılıyor, bunu Trabzon Cevahirdeki Ts Club sahibi söylüyor, Dernekpazarlı kendisi ve nakışıda yine Dernekpazarlı olan tekstil firmasının sahibi yapıyor, ben yönetimden almadım bu bilgileri direk işin içindeki icraat olan kişilerle sohbetimizde geçti muhabbeti. Yalan söylemiyorlarsa ki söylemediklerine eminim gelecek nakışlı logo formalar
                          Girls from your city

Yorum

• gs nin siyah ve parçalıyı gördüm bizim formalara kötü diyeni ALLAHA havale ediyorum formaları hem kumaşlar bizim cubuklu ve beyazın yanından geçemez hem parçalı 99 lira cubuklumuzdan pahalı yazık

armaları dikişli ama
                            En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 20:27.
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Venezuela'nin bordo formalari cok hosuma gitti.

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 22:18.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama yapılıyor, bunu Trabzon Cevahirdeki Ts Club sahibi söylüyor, Dernekpazarlı kendisi ve nakışıda yine Dernekpazarlı olan tekstil firmasının sahibi yapıyor, ben yönetimden almadım bu bilgileri direk işin içindeki icraat olan kişilerle sohbetimizde geçti muhabbeti. Yalan söylemiyorlarsa ki söylemediklerine eminim gelecek nakışlı logo formalar
                                Yanlış anlmayın da öyle bir yapıdan bahsediyoruz ki TSC'nin genel müdürü dahi ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor bizlere, buraya yanlış bilgiler veriyor. O şahsın iyi niyetinden eminim de nakışlı arma diye bir şey yok. Olmaz. Yapmazlar.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X