Yeni formalar gelmedi ama henüz ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildiMarcelinho FB'ye gelse formadan yarı parasını çıkarmışlardı bizim ki TS Club forma ile poz verdi..o da güzel...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak berati tarafından gönderildiAynen bende katılıyorum Dünyaca ünlü bir transfer yapmışsınız ama adamın formasını bile hazırlamamışsınız. Yani anlayacağınız buna kendiniz bile inanmamışsınız herşey apaçık ortada
ts club isminde ama
çünkü ferdinandın dediği gibi pumayla ilgili hiç bir şey çıkmadı dahaEn son Bülent Bayraktar tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 16:46.
Yorum
-
ınsallah bu sene kıbrısa forma almadan gitmem yoksa kotu olur
Yorum
-
1- büyük kaptan..hep büyüktün..öyle kalacaksın..yolun açık olsun!!!!
2- haklısınız arkadaşlar marcelinho nun parasını febe forma satışından çıkarırdı, ama biz bayağı geriden geliyoruz ne yazık ki..
3- ben, kazım koyuncu baskılı ts club ürünü istiyorum. bunu isteyen başkaları da var. ne güzel olurdu ah ah:-(
4- herşeye rağmen bordoooooo maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
bırakın marselinyoyu bunlar kafalarını çalıştırıp fatih tekke adına bile forma yaptırmadılar!!bunlar bu kafayla köy takımını yönetirler ne vardıda insanların begendiyi tam trabzonsporla özdeşleşen kappadan vazgeçildi anlayabilmek çözebilmek mümkün degil şimdi işin yoksa gitte begenmedigin hoşuna gitmedigi puma logolu formaları al!!zorla deveye hendek atlattır....Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildibırakın marselinyoyu bunlar kafalarını çalıştırıp fatih tekke adına bile forma yaptırmadılar!!bunlar bu kafayla köy takımını yönetirler ne vardıda insanların begendiyi tam trabzonsporla özdeşleşen kappadan vazgeçildi anlayabilmek çözebilmek mümkün degil şimdi işin yoksa gitte begenmedigin hoşuna gitmedigi puma logolu formaları al!!zorla deveye hendek atlattır....
haklısın +1
Yorum
-
Biz KAZIM KOYUNCU logolu TS Clup ürünleri istemiyoruz.
Çok istiyorsan alırsın forma, yazdırırsın arkasına.
KAPPA'yı Türkiye de kullanan bildiğim kadarıyla ilk ve şuana kadar ki de tek takımız.
Trabzonspor'la özdeşleştiğide kesin.
Ayrıca Trabzonsporlu olmayıpta alan insanlar tanıyorum.
Artık olan oldu. Yapsalar ve dağıtsalarda hafta sonu Kayseriye gidersek yeni formalarla gitsek.En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 00:51.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Kappa ille de Kappa
Bu seneden geçtik seneye mutlaka Kappa ile anlasalim bari
Taraftar için uretilen satista olan formalar biraz daha rahat kesim yapılırsa sorun kalmaz zaten.
Oyle puma ile anlasmisken millete Marcelinho'nun yeni formasi diye eski formalari satmak taraftarı ciddiye almamaktır.En son a f s tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 13:49.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum