Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim formalar iyidir özellikle victory
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hakikaten ezik bunlar =)) 1.60 boy ortalamasıyla manken seçmişler =)) arka fon resimleri iğrençliğini katmıyorum.Bizim hiçbir formamız onarlınkiyle kıyaslanamaz bile.Her formamız 500000 basar.Altın formalarıda iğrenç.Altınları bizden iyi diyen bi arkadaş vardı =))
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Formalara bak haha

Yorum

• tanıtıma bak hizaya gel

turkuaz diye başladılar yavaş yavaş bizim renklere geliyorlar
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• fb nın formalarını gorunce bıze yapsalar klubu basardık.

Yorum

• Fener'in formalar tek kelimeyle rezalet. Resmen dalga geçmiş Adidas

Yorum

• Genel olarak çoğu kulübün yeni sezon formalarına baktım.

Puma'nın tasarımları Nike'a göre daha iyi gözükse de kumaş kalitesi olarak Nike bariz üstün bu ortada. Adidas'ın ise üç çizgisi hiç hoşuma gitmiyor.

Bilmiyorum belki bazılarınız şaşıracak ama ben en çok Umbro'nun formalarını beğendim. Nike'la olan anlaşmamız sona erdikten sonra ilk düşüneceğimiz sponsor Umbro olabilir.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Formaların berbatlığı bir yana renkleri görünce midem kalktı. İğrenç! İğrenç ötesi!
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Cubukluyu Metris'de..
                    Beyaz'i deplasmanda, misal Bayvampasa

Dünya kupalarinda'da Guantanamo'da sariyi giyerler..

Diger 2si kaleci formasi..

Yorum

• fenerinkiler tamamen bank asya 1.lig standartlarında olmuş.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fenerinkiler tamamen bank asya 1.lig standartlarında olmuş.
                        ilk gördüm bende öyle düşündüm

dedim adidas klasmanına göre hazırlamış =)
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Fenerli taraftarlar isyanda..İşta bir tanesi:

2011/12 sezonunu hangi ligde oynayacağı bile belli olmayan Fenerbahçe; şike olaylarına 'adının karışması' ile başlayan sansasyonlar dizisine son yılların en kötü formaları ile bir yenisini eklemiş, bizlere bir şok daha yaşatmış bulunmaktadır. Brava.

Yorum

• adidas akıllı bir firma. fenerin bankasya'ya düşeceğini anlayınca mahmutpaşa'dan topladığı formalara üç çizgi çekip "alın bunları giyin" diye fenere vermiş. fenerbahçe yönetimi de almış futbolculaırn üzerine geçirmiş. kötü bir photoshop'çu bulmuşlar arkaya font ekletip tanıtım yapmış.

Yorum

• İnter'in formasının güzelliği tam çubuklu olması. Tarz ve renk olarak çubuklu formalarımız İnter'e düz formalarımız Arsenal ve Aston Villa tarzına daha uygun.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ManU'nun formasını İnter'e verseydi Nike daha güzel olurdu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X