Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FB formalari nekadar kötü ya...

Kurban olsun sana Nike
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tek kelimeyle rezalet bu formalar
      -1461 TRABZON-

Yorum

• s.a arkadaşlar şunların formalrının ne işi var bizim forumumuzda bırakın şu şikecileri biz kendimizle ilgilenelim.

Yorum

• Bizim ve sikecilerin formalarini karsilastiralim isterseniz :

ALTIN FORMA

BEYAZ FORMA:

2. RENK:

CUBUKLU:

Simdi anliyormusunuz formalarimizin güzelligini?!
          .

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları, fotoğraf çekimleri, çekim için seçtikleri futbolcular çok kötü durmuş. Adidascılar bu formalara ne yorum yapacak merak ediyorum.

Formalarımızın güzelliği ve kalitesi diğer takımların formaları ortaya çıkınca daha net belli olacak demiştim.

95 TL kumaşları kimbilir nasıldır.
            valla abi ben fenerbahçenin en berbat formasını mavi olarak görüyorum. altın rengi forması bence bizden güzel. kalitesini bilemem. bizim formalar bu sene güzel değil benim görüşüm daha farklı olabilirdi. Sen çok açıkladın ekonomik olarak yapılması mümkün olmuyor diye bizde kabullendik ama formanın yakasına yazı yazmışlar onların. keşke bizede yazsalar. kaliteyi bilmem ama formalar mavi hariç güzel . çekimler berbat

Yorum

• Fenerbahçe'nin formalarından bir futbolsever olarak ben utandım. Bu kadar rezil formalar olamaz heralde.
              Hadi renkleri kötü bari tasarıma kassalarmış biraz.
              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Şu Tiplere Bak Ya

Yorum

• Formalar iğren şikecilerin, şu azizin tayfasının daltonların kıyafeti giydiği resimdeki tasarım bile bu formalardan iyiydi , tamam nike istediğimiz gibi değil ama birda rakiplerinkini görünce idare ederiz diye düşünoyorum.Çubuklu'nun bordo şortla Burak'a olan çekimi süper çıkmış resimde bi çubuklu alacağım bu sene öyle gözüküyor.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• Ali Fuat Abi, sürekli beyaz bile olsa formalarımız üzerinde mutlaka bordo ve mavi renkler olmasının daha güzel olacağını söyleyip duruyorsun, dün akşam aklıma maç izlerken sürekli onlar geldi..beyaz formamızın altına bordo şortumuz olsa fena da olmaz herhalde ...
                    ayrıca dünya üzerinde forma markalarının özellikle de Adidasın zevksizliğe doğru gittiği bilinen bir gerçek, o yüzden fb'nin formalarına çok da haksızlık etmeyelim...

Yorum

• Hani futbolcu isimleri üstte olacaktı bu sene??

Yorum

• Fenerin formaları resmen rezalet iğrenç ötesi bizimkiler çok daha güzel ;

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• eeeeh tüm paralari sikeye mikeye harcarsan formalara para kalmadi tabiii
                          ama bir adidasci olarak
                          formanin kesimine olsun kalitesine olsun hayran kaldim (cubuklu icin gecerli/ötekiler zaten konusmaya bile gerek yok)
                          ama su cubuklu yu bordo mavi düsününsenize kollar vücud dar kesim off sahane olmus cubuklu

Yorum

• Formalarımız Nıke mağazalarında satılacağını duydum , girdiğim bütün nıke mağazaların sahiplerine sorduğumda onayladılar.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kısa kollu formalar dirseklere kadar geliyor. Renkleri zaten kötü adamların. Kendileri zaten reziller. Formaları da ancak bu kadar olabilir.

Yorum

• Ya bu reklamları GS mi veriyor yoksa Nike mı?

www.ntvspor.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X