Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antrenman forması aldım mavi, açıklamaya bakınca %100 polyester yazıyor, yanda dri-fit? Nasıl iş bu? Kumaş yakıyor mu peki? Yakıyor.
    Kardeşim tenin öyle hissediyor olabilir. Dri-Fit kumaş (ki geçtiğimiz sezonlarda formada kullanılan kumaştır) teni yakmıyor aksine rahatlatıyor.

Nike formalarının her biri var bende, ayrıca nike spor tişörtleri vesaire de kullanıyorum antrenmanlarda. Bana göre oldukça rahat.
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 01:15.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim tenin öyle hissediyor olabilir. Dri-Fit kumaş (ki geçtiğimiz sezonlarda formada kullanılan kumaştır) teni yakmıyor aksine rahatlatıyor.

Nike formalarının her biri var bende, ayrıca nike spor tişörtleri vesaire de kullanıyorum antrenmanlarda. Bana göre oldukça rahat.
      Bende 2 sene öncenin forması var şu anda, o da mı öyle? Sanki naylon gibi geliyor bana bunlar

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende 2 sene öncenin forması var şu anda, o da mı öyle? Sanki naylon gibi geliyor bana bunlar
        Naylon forma, Nike öncesi giydiğimiz Puma formalardı. Karşılaştır sen karar ver.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• arkadalar formalar ilk cıktığında sipariş verdim formam bildiğiniz fontta yazılıp gönderildi
          sonra bi sipariş daha verdim ve 8 gündür kargoya verilmedi aradım sordum

cevap:2. parti formalara yeni font bekliyoruz bu fontlardaki tek değişiklik ts amblemi eklenmesidir ani gelişmiştir dendi ama futbolculara uygulanmıyacakmış
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Forma kültürü ve forma haberleri ile ilgili yabancı sitelere formalarımızı da haber yapmaları için mailler atmıştım. Geçen sezon olduğu gibi Trabzonspor ile ilgili haberler çıkmaya başladı.

Trabzonspor Nike 2011/12 Kit Collection

July 11th, 2011

Trabzonspor is a professional Turkish football club located in the city of Trabzon. Formed in 1967 through a merger of several Trabzon-based clubs, Trabzonspor is nicknamed Bordo-Mavililer (Maroon-Blues).

Starting its professional history in the 2.Lig, Trabzonspor earned promotion in 1974 and has been in the top-tier of Turkish, the Süper Lig, since. The club finished in second position in last season’s table and has thus earned a spot in the Third Qualifying Round of the 2011/12 UEFA Champions League.

Trabzonspor recently launched its Nike 2011/12 kit collection for its domestic and European campaigns. Here’s a look at the team’s four 11/12 kits.

Thanks to Ali*.

*Naçizane bendeniz oluyorum.

Geçen sezon yine böyle bir site çubuklu formamızı en güzel formalardan biri seçmişti bakalım bu sezon da böyle bir anketin içinde olur muyuz?
            En son a f s tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 10:14.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sitenin ismini verde bakalım abi

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• VFL Bochum - Almanya 2.Bundesliga

diger ürünler: http://www.vfl-bochum.de/fanshop/

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arma düzgün yaa. Bu yamuk armaların hepsini geri toplamaları lazım yapıştırma yanlışı olduğu kabak gibi ortada ...
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Victory formayı bakırköy tsclubdan arkadaşa aldırdım. Armanın yeri ve boyutu gayet normal. Küçük değil arma resimlerdeki gibi. Sadece arka fontları yeni olanından yapmamışlar ama forma harika bi forma bence. bi de sitedeki büyük bayraktan aldım o da baya büyük çok hoşuma gitti

Yorum

• http://www.ajansspor.com/ nike ajansspora reklamını yaptırmış biz kaç yıldır nike sponsoruyuz böyle bir şey görmedik
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• biri kollar siyah parcalı forma tasarlıyasbilirmi

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formamın arkasına ismimi yazdırdım,iki dakika önce aldım.Yeni fontlar bugün gelmiş ve sadece 61 numara basabiliyorlarmış.diğer numaralar ne zaman gelir bilmiyorum.ayrıca numaralarda Trabzonspor amblemi var,fotoğraf çekebilirsem akşam koyarım.Bence gayet güzel oldu

Yorum

• Bekliyoruz AliKaranis
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X