Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    atletikmarket.com'da var gold formamızın reklamsız ve armasız hali, fiyatı da 49 lira.Yine aynı sitede geçen seneki bordo formamızın da ham hali var o da 27 lira.Geçen sene giydiğimiz parçalı formanın hali ise 39 lira.

Gold formaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Üstelik uzun kollu 49 lira, düşünün bir de kısa kollusu ne kadardır.

Burdan da diğer bütün Nike takım formalarına bakabilirsiniz.

Bize 40 liralık formayı 80 liraya satıyorlar ya yuh diyorum.
    Bunu koyma amacınız nedir ?

Biz formaları klübe katkı olsun diye alıyoruz.Üstündeki arma için alıyoruz.

Ucuz hesaplara gerek yok.Klüp para kazanmalı o yüzden tabiki fiyat farkı olacak.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• desene umut yasadi abcdefghijklmnopqrs

İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kappa
      desene umut yasadi

Yorum

• O armayi öyle yan yapistirmak dünyada nedense bir tek bizim aklimiza gelmis..

Onu yapistirani bulsam varya...

gs yeni ürünleri gigmeye baslamis dün, bu sebeplen yazmisdim dün.. Simdi resimleri bulamadim..

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resimlerle kararim tekrartan degisti
          resim gayet hos duruyor
          gidip geliyorum beyaz mi alsam yoksa bunu mu

bastan cubuklu ve zafer alacaktim taaki armalardaki hatalari fark edene kadar

Yorum

• Zafer formasındaki amblemimizi ilk defa bu kadar çizgiye hizalanmış görüyorum. Çizgili forma neyse de bunu böyle yapmak kötü olmuş. Aldığım formada gerekli düzeltmeleri yapacağım
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Bu forma benimde kararımı değiştirdi. Alacağım diyordum ki. yamuk ulan bu arma. Abi böyle arma basımı olmaz yaa. Birde üzerime giyip deneyeyim bari ama yazıktır yaa
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Olsun arma yamuk,ne olacak.Boş verin
                Kafasını bize yaslamış işte...

Yorum

• Arkadaş bu arma neden yan yatmış ya? 1 tane forma beğendik alacağız inadına mı yapıyo bunlar.. Hiç arma yan yatar mı dünya üzerinde örneği var mı bunun ya!!!!!

Yorum

• İlk olarak ayyildiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu resimlerle kararim tekrartan degisti
                    resim gayet hos duruyor
                    gidip geliyorum beyaz mi alsam yoksa bunu mu

bastan cubuklu ve zafer alacaktim taaki armalardaki hatalari fark edene kadar
                    armaya fazla takılma kesinlikle zafer formasını al. istersen bekle düzelme ihtimali olabilir.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olsun arma yamuk,ne olacak.Boş verin
                      Kafasını bize yaslamış işte...
                      müthiş bir bakış açısı..

Yorum

• Sibel esprilerinde MİM lisin doğru düzgün espri yap yaa Armanın duruşuna baksana arkadaşım
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          müthiş bir bakış açısı..
                          Napayım ya
                          İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sibel esprilerinde MİM lisin doğru düzgün espri yap yaa Armanın duruşuna baksana arkadaşım
                          Espri değil o gerçek ççç
                          Görüyorum canım,kör değilim...

Yorum

• Ortam soğumaz böyle Sibel
                            BordoMavi.Net

Yorum

armaya fazla takılma kesinlikle zafer formasını al. istersen bekle düzelme ihtimali olabilir.
                              agustos ayin sonlarina dogru bir haftaligina türkiye ye gitmeyi düsünüyorum
                              ozzamana kadar düzeltirseler alirim olmassa da
                              ... yine de bir forma alacagim formasiz dönmek istemiyorum

uzun kollu lar cikacak mi ve nezaman bilgisi olan?

Yorum

• TS club'larda arma cikarip yeniden yapistirabiliyorlarmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X