Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir çoğunuzun aklını GOLD forma çekecektir formaları yakından gördükten sonra

Bordo mavi aşkının yanına sarı forma giyinir mi la?
    Giyilmez
    Ne olacak ya giyinir
    Olur mu oyle sey giyilmez
    Neyse sonra bakarız

Bu gitgelleri yasadım o formayı yakından görünce ama almadım belki sonra...

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Orhan Kahraman

Eyvallah abi sağolasın.

Peki yamuk mu? Resimlerde yamuk gibi duruyor. Ayrıca kumaşı geçen seneki bordo forma gibi mi?
      Evet kumaş o sekilde
      Cizgilinin kumaşı gecen seneki beyazdan o yüzden çizgili on numara olmuş ama cizgilinin arması olmamış tam sagında şimşeğin kıvrımları denk geldigi için yamuk gibi görünüyor , zamanla alışılır ona

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yalnız burak'a da 10 numara makyaj yapmışlar
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arma içinde olsa yıldız dışarı taşsa kötü mü olurki yoo ?
          Bilmiyorum vallahi Yigitcim seneye bu öneriyi götürürüm

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet kumaş o sekilde
            Cizgilinin kumaşı gecen seneki beyazdan o yüzden çizgili on numara olmuş ama cizgilinin arması olmamış tam sagında şimşeğin kıvrımları denk geldigi için yamuk gibi görünüyor , zamanla alışılır ona
            Çizgilinin fiyatından belliydi zaten kumaşının geçen seneki beyazdan olduğu. Çünkü geçen sene de en pahalısı beyazdı.

Ben Victory düşünüyorum. Gold a da bi bakarım duruma göre

Yorum

• Formalari Yakindan görenler en güzeli hangisi Online Simarlicam ?

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tsclub.com.tr den simarlasam Almanyaya mesela Burak Yilmazin Formasini 17 Numara Isim olarak Burakmi yazmam mi lazim yoksa sadece 17 Numaryimi Secmem lazim.

Ve Orjinal Yazi ile mi Yazilacak yoksa normal yazimi
                İsim de belirtmen lazım

ben 15 zokora seçtim, aşağıya da yazdım adını Zokora diye...

Yeni font diye biliyorum.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Bilmiyorum vallahi Yigitcim seneye bu öneriyi götürürüm

Küçücük böyle yakışmıyor

Yorum

Formalari Yakindan görenler en güzeli hangisi Online Simarlicam ?
                    Vallahi en güzeli gold

Niye?

Victorydeki gibi arma kucuk mu olmuş derdi yok
                    Çizgilideki gibi arma yamuk mu derdi yok

Basit düz sıradan forma al giy

Ben Victory aldım farkli olduğu kanısındayım

Off aldık bunu ama arması yamuk
                    Off aldık bunu ama arması kucuk

Vs. Tripleri yasamak istemiyorsan gold güzel

Tabi burda iş birazda bordo mavi renklere aşık bir insanın sarı formayı kendine yedirmesine bağlı

Güzel bir tshirt olur ama goldun yanına bordo mavi forma da almak şart bence

Yorum

Vallahi en güzeli gold

Niye?

Victorydeki gibi arma kucuk mu olmuş derdi yok
                      Çizgilideki gibi arma yamuk mu derdi yok

Basit düz sıradan forma al giy

Ben Victory aldım farkli olduğu kanısındayım

Off aldık bunu ama arması yamuk
                      Off aldık bunu ama arması kucuk

Vs. Tripleri yasamak istemiyorsan gold güzel

Tabi burda iş birazda bordo mavi renklere aşık bir insanın sarı formayı kendine yedirmesine bağlı

Güzel bir tshirt olur ama goldun yanına bordo mavi forma da almak şart bence
                      haklisin gecen sezon ben Gri formayi aldim Tshirt olarak kulandim onu müthis biseydi

Yorum

Formalari Yakindan görenler en güzeli hangisi Online Simarlicam ?
                        formaların hepsi de güzel. ama mümkünse bir mağazaya git, oradan kendin beğen al. tsclub'lar da biraz para kazansın. ben renklerinden dolayı çubuklu ve v-bordoyu tercih ettim. kumaş kalitesinde beyaz en iyisi. beyazın mavisi de bu sene çok hoş olmuş. gold için herkesin görüşü farklı olabilir. zevkler farklı çünkü. ben gold formayı gördüm ama beğenmedim. alışveriş yaptığım sırada başka biri çok beğendi gold formayı aldı.
                        En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 14:56.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaların hepsi de güzel. ama mümkünse bir mağazaya git, oradan kendin beğen al. tsclub'lar da biraz para kazansın. ben renklerinden dolayı çubuklu ve v-bordoyu tercih ettim. kumaş kalitesinde beyaz en iyisi. beyazın mavisi de bu sene çok hoş olmuş. gold için herkesin görüşü farklı olabilir. zevkler farklı çünkü. ben gold formayı gördüm ama beğenmedim. alışveriş yaptığım sırada başka biri çok beğendi gold formayı aldı.
                          vallah elimde olsa her gün giderim TS CLUBA ama ne yaziki Almanyada TS CLUB yok

Yorum

vallah elimde olsa her gün giderim TS CLUBA ama ne yaziki Almanyada TS CLUB yok
                            haklısın o zaman. gold formada amblem dışında bizi anımsatan bir detay yok. kumaş kalitesi geçe seneki gri formayla birebir. ama dediğim gibi kişiden kişiye zevkler farklı olabilir. beyaz forma da aslında çok süper ama altına bordo şort ve bordo konç giyince kendini gösteriyor. çubuklunun altına da siyah şort-bordo konç mükemmel oldu. inanılmaz hem de.
                            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 15:01.

Yorum

• victorydeki armaların hepsi yamuk yapıştırılmış trabzonda. ha işşş yaa

Yorum

• Bende istiyorumda Almanyaya ulasir mi forma ?
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X