Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alo

Almanyaya siparis versem gelir mi ?
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Amblem büyümüşmü tanıtımdakilerden banamı öyle geliyo ?
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bişey sorucam TsClupte 2008 Formasını Bulabilirmiyim ? Çok Güzel Forması varda
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Beyaz. V. Cubuklu.

Hangisini alim bilmiyorum..

Yine gördüm ve yine sinirlendim.. Demeden kurtulamam.. O arma'yi yapistiranin aklini seveyim...

Yorum

• Çubuklu formayı Grubetçilerimiz reklamsız ve Armasız şekilde almış(26-29 euro) ve kullanıyorlarmış...Kulübün önünde olduğumuz su götürmez bir gerçek )))
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ben Arsinliyim. Arsinspor'un renkleri sarı -siyah. Arkasına Arsin yazdırıp almayı düşünüyorum. Yine de kızacak mısın bana?
              Yok yok Mardi ne kızması gardaşım,aksine sarı siyaha bir anlam kazandırdığın için teşekkür edeceğim gıyabında.
              Ankete golt u işaretleme amma,Allasen işaretleme TS nire sarı-siyah nire.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çubuklu formayı Grubetçilerimiz reklamsız ve Armasız şekilde almış(26-29 euro) ve kullanıyorlarmış...Kulübün önünde olduğumuz su götürmez bir gerçek )))
                Armada nasil olsa ütüylen yapisiyor.. TSC sadece Arma satza cok hayira girer

Güya armayi özel isi teknigi ilen yapistiracaklarda.. Ütü izini görünce hangi küfürü edecegimi sasirdim..

Yorum

• Formaları eline geçen arkadaşlar fotoğraflarını çekip siteye koysunlar.Armalar nasıl bize haber verin.
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armada nasil olsa ütüylen yapisiyor.. TSC sadece Arma satza cok hayira girer

Güya armayi özel isi teknigi ilen yapistiracaklarda.. Ütü izini görünce hangi küfürü edecegimi sasirdim..
                    baba formada ütülenir mi ki?
                    KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz. V. Cubuklu.

Hangisini alim bilmiyorum..

Yine gördüm ve yine sinirlendim.. Demeden kurtulamam.. O arma'yi yapistiranin aklini seveyim...

geçmiş senelerden Beyaz forman varsa hiç alma.V al güzel görünüyor
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formaları eline geçen arkadaşlar fotoğraflarını çekip siteye koysunlar.Armalar nasıl bize haber verin.
                        armalar yapıştırma. çerçeveler sarı değil bordo.

v-bordo ve çubuklu forma mükemmel. çubukluda mavi renk biraz koyulaşmış. puma'nın parçalı formasını hatırlarsanız mavi biraz ona yaklaşmış. biraz daha açık olabilirdi. açık ve parlak mavi.
                        En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 13:59.

Yorum

• V forma tükenmez inşallah

Yorum

• bu arada eskişehir adidas'la anlaşmış. nike giyen biz, ibb ve gs olacağız bu sene.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              V forma tükenmez inşallah
                              Çıkar çıkmaz verdim ben siparişi baya bi sinir harbi geçirdim çıkana kadar
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• v-bordo, en çok rağbet gören forma olacak sanırım. gidişat onu gösteriyor.
                                En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 14:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X