Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her zaman olumlu ve yapıcı tavır sergilemeye özen gösteren biri olarak şok oldum.
    Bu formalara bu kadar tanıtım tantanası çoooook gereksiz ve saçma.
    Hem tanıtımın İstanbul'da olması ayrı bir komedi.
    3 futbolcu gitti bizden İstanbul'a.....kızdık, üzüldük ve sen git tanıtımı İstanbul'da yap
    Heralde bu formaları gören taraftar bizi yakar diye böyle yaptılar
    kamp sonunda nede olsa sular durulur
    Çok yazık, birde çoçuk kandırır gibi: Altın forma başarıyı, formadaki siyah haksızlığı simgeliyormuş!
    Yemişim yalanınızı.....katalogdan forma seç ve kılıf uydur....
    katalogdan forma olmasın demedik, ama en az bir tane özel olabilirdi! ve bu formayı bu şekilde bize gagalamak.....
    biz taraftar grubumuzla haftalar önce çubuklu formadan yaptırdık, burada paylaştık...
    maliyetini söyliyeyim size: kısa kol -> 26 €uro / uzun kol: 29 €uro!!!!
    ve formaların bize satıi fiyatına bakın!!!!
    gerçekten yazık....

AFS'e ver bu işi, bak neler oluyor!
    En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• V formalar Trabzon'da satışta var mı ? Site de yok. Ne zaman gelecek acaba yaa.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• - Kendin üreteceksin , işin Başınada Ali Fuat abiyi getireceksin , görün bakalım ürün nasıl olurmuş , ama nerde bizde okadar kafası çalışan Yöneticiler !
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• yemisim formayi.. isterseler görünmeyen formayla oynasinlar.. kazansinlar gerisi önemsizZz!!!
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her zaman olumlu ve yapıcı tavır sergilemeye özen gösteren biri olarak şok oldum.
            3 futbolcu gitti bizden İstanbul'a.....kızdık, üzüldük ve sen git tanıtımı İstanbul'da yap
            Çok yazık, birde çoçuk kandırır gibi: Altın forma başarıyı, formadaki siyah haksızlığı simgeliyormuş!
            katalogdan forma olmasın demedik, ama en az bir tane özel olabilirdi! ve bu formayı bu şekilde bize gagalamak.....
            biz taraftar grubumuzla haftalar önce çubuklu formadan yaptırdık, burada paylaştık...
            maliyetini söyliyeyim size: kısa kol -> 26 €uro / uzun kol: 29 €uro!!!!
            gerçekten yazık....

Yazık gerçekten çok yazık.Bilgi için sağol abi.
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Kappa ile gelen armamızın etrafındaki çerçeve güzelliğinden de olduk.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• V formamızda da armamız hangi akla hizmet ufaltılmış. Anlayan varsa sebebini söylesin! Nike amblemi neden mavinin içinde kaybolan beyaz renkte? Neden bu ÖZENSİZLİK!

Ben Nevzat Aydın'a çok güvenmiştim ama adam kelimenin tam anlamıyla tırt çıktı. Adamın daha çalışanlarından haberi yok. Genel müdürü alttan alttan verdi bize coşkuyu şimdi twitten "kim dedi?" diye bizlere soruyor.

Allah aşkına şu formayı almak istiyorum ama arma nerde forma nerde! Göz var nizam var arkadaş ya. Çok afedersiniz ama bu kadar salaklık olmaz. Yıllardır bir arma işini halledemeyen çapsız, vizyonsuzlurdan beklediğimiz şeylere bak. Kendi sığ, çapsız, vizyonsuz beyinlerine koskoca Trabzonspor'u esir ediyorlar ve kimse de bir şey yapamıyor ya yuh diyorum artık!
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• AFS abi her zamanki gibi cok fena kandirdi bizi yine...

her sene "bu yil baska ikzcak, hepuniuz sasiracaksubut" diyor, ondan sonra yine katalogdan eski formalar aliniyor. Olacak is degil ya...
                  BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AFS abi her zamanki gibi cok fena kandirdi bizi yine...

her sene "bu yil baska ikzcak, hepuniuz sasiracaksubut" diyor, ondan sonra yine katalogdan eski formalar aliniyor. Olacak is degil ya...
                    Abisi adam ne yapsın TSC'nin genel müdürü başında bulunduğu organizasyondan habersizse. a f s' ye bunları söyleyen Sinan Zengin. Bir kurum düşün yöneticisiyle genel müdürünün birbirlerinden haberi yok. Birisinin söylediğine diğeri o da nerden çıktı diyor!
                    Murat

Yorum

• Çubuklu formanın armasındaki sorun nedir
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• V şeklinde olan formayı almayı düşünüyordum ben de ama armalarımızı düzeltmeyi düşünüyorlardır inşallah. Zaten armamıza ne yaptıkları belli değil. Değişik duruyorlar sanki geçen sezona rağmen.

Yorum

• Yönetici demiş ki özel forma olması için şimdi sattığımızın 4-5 katı satmamız lazım...

Ben de diyorum ki bu da laf mı şimdi kardeşim?

Bu işler böyle yürüyor idi ise siz ne diye insanlara özel olacak diyorsunuz? Hadi onu geçtim biz hep nike ın eski model formalarını mı giyecez yani az satıyoruz diye? Bu firma bize özel forma yapmıyor, üstelik bizim kazanabileceğimiz parayı da onlar kazanıyor.

Nike ile filan kesinlikle devam edilmemeli hatta diğer firmalarla da. Biz kendi formamızı tasarımını kendimiz yapalım. İnanın bana çok kral formalar yaparız. Bu nike bilmem ne elimize su dökemez. Katalogdan forma seçtiriyolar olacak iş değil. Kendimiz yapalım tasarımları, kesimlerini de iyi yaptırdık mı o formalar şimdinin 2-3 katı fazla satar. Fiyatları da bu nike formaların fiyatlarıyla aynı yapsınlar bu nike a giden para da kulübe gitsin. Bunlar yapılırsa bana göre kulüp sadece bu forma işinden eski kazandığından 3-4 kat daha fazla kazanır. Hee ama uğraşamayız biz o işlerle filan bilmem ne derseniz siz bilirsiniz. Ben yeni sezon forma alacaktım ama bu formaları görünce alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım. Sonuçta aldığım formanın parasının azımsanmayacak bir kısmı bu nike a yani bizi sallamayan adamlara gidecek.

Yorum

• Tamam bundan sonra özel forma olmayacak bunu anladik artik katalogdan kurumsallik olusturmaya calisalim mesela su altin forma bordo mavi olsa daha mi kötü dururdu ayrica seneler önce giydigimiz (sampiyonluk döneminde) formayada benzeyecek ve basarilarimizi daha güzel simgeliyecek.

Yorum

• Konuyla alakasız ama çok rahatsız oldum, herkes "göz var, nizam var" yazıyor. Bunun doğrusu "göz var, izan var"dır.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her zaman olumlu ve yapıcı tavır sergilemeye özen gösteren biri olarak şok oldum.
                                maliyetini söyliyeyim size: kısa kol -> 26 �uro / uzun kol: 29 �uro!!!!
                                gerçekten yazık....

forma sponsorumuz nike diye gezmeyelim. ankara ülkealana git, 20 tane forma bastır aynı hesap.

walla şaka gibi abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X