Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlaşılan Nike formaları bulunmaz hint kumaşlarından üretiyor.

Müşteriysek her zaman haklıyızdır arkadaş. Bu kadar basit.
    Müşteri değiliz arma sevdalısı, bordo-mavi bağımlısıyız. Neyse bu zihniyetle tartışmaya girmeyeyim, laf anlatabileceğimi sanmıyorum.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Victory Formanın İnternette Satışı Yok Ne Zaman Gelecek.

Yorum

• Ben gold formayi cok begendim. Sade duruyor.

Ama Ofsporun'da ayni formayi kullandigini duyunca biraz cekindim.
        Ofspor formalari satiyormu?

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müşteri değiliz arma sevdalısı, bordo-mavi bağımlısıyız. Neyse bu zihniyetle tartışmaya girmeyeyim, laf anlatabileceğimi sanmıyorum.
          Arkadaş ister bağımlı ol ister tiryaki; eleştiren adam haklı olarak eleştiriyor.

Benim görüşüme göre de V forma dışında albenisi olan bir forma yok.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Formaların şeklinden ziyade 1.kalitede kumaş kullanılmaması hayal kırıklığına uğrattı beni, Porto,Hertha Berlin,Werder,Manu,BArca,Arsenal takımlarının formalarının kumaşları 1.kalitede ve her santimetresi vücuttaki teri atacak nefes alan delikli kumaştan yapılmış, bizimkiler öyle değil malesef sadece yanlarında delikli kumaş var ve orta kısmı yani sırt ve göğüs kısmının malzemesi polyester, o yüzden deriyi terletip teninizi yapış yapış olmasına sebep oluyor, gsnin formaları dizayn olarak çok farklı olmayacaktır sadece kumaş kalitesi farklı olacaktır bide yapabilirseler Corinthians'a yaptıkları gibi formanın üstüne aslan logosu koyabilirler ki adidasta yapmıştı bunu zaten gs ne yaparsa yapsın formaları renklerinden dolayı kötü duracaktır, ama şunu belirtmekte yarar var fb,bjk geçen sene gs'ye adidas'ın yaptığı formalarda ikinci kalitede formalar ve isteyen bu formaları yaptırabilir bize özgü değil durum , ama gönül en iyisini istiyor konu Trabzonspor olunca.
            DOZER CEMİL

Yorum

Arkadaş ister bağımlı ol ister tiryaki; eleştiren adam haklı olarak eleştiriyor.

Benim görüşüme göre de V forma dışında albenisi olan bir forma yok.
              Adam neyi eleştiriyor ? O forma bordo-maviyse bitmiştir. Gerisi boş laf...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Su formalari kafalarina göre degilde, taraftarin oyuna sunarak biz karar versek hangi formayi görmek istedigimizi!

Nike ile olan anlasmadan dolayi biz ne kazaniyoruz? Ya da forma basina gelir dagilimi nasil hesaplaniyor?

Mesela 100bin üzeri forma satisi cok iyi bir rakamdir.
                Gercek yildizlar forma sattirir
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Adam neyi eleştiriyor ? O forma bordo-maviyse bitmiştir. Gerisi boş laf...
                  Forma sarı-siyah; dahası varmı?
                  Özkan SÜMER

Yorum

Forma sarı-siyah; dahası varmı?
                    Üzerinde arması da yok demekki... Vay anasını sayın seyirciler !
                    Ayağa KALK!

Yorum

• bu forumda insanların birbirlerine karşı hiç saygısı yok. herkes farklı düşünebilir, kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. adam,"baktıkça kusasım geliyor" dediyse senin onun eleştirme hakkın yok. kimsenin beğenilerini sorgulayamazsınız. insanlar o formayı beğenmiyorsa da armasına laf etmiyor. sırf üzerinde arma var diye de beğenmek zorunda değildir.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Üzerinde arması da yok demekki... Vay anasını sayın seyirciler !
                        O zaman Allah razı olsun nike'dan.

Malum; belli bir zaman sonra armasız da olabiliyor formaları.
                        En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 00:10.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu görüşe kesinlikle katılıyorum.

İşin hukuki boyutunu bilmemekle beraber, madem katalogdan giyiniyoruz katalogdaki modeli değiştirme görüşündeyim.

Zaten altı üstü gelen ham formalar değişecek, biz yine gelen formaya arma basacağız.

Heralde federasyona giyeceğimiz formalar henüz bildirilmemiştir.
                          evet renkdaslar....saldirin külübe yönetime e-mail'i....
                          Nevzat bey degistir su gold formayi.....

Yorum

• şu adidas bizi istemez diyen arkadaşlar vardı adidas bizi değildi gaziantep imi istiyor diye sorarlar adama
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hadi taraftar katkı amaçlı bu formayı aldı diyelim. Bunlar futbolculara da aynı formayı giydirip armaları Anfield çimlerine gömdürmedi mi? Hani sizin için arma önemliydi...

Adamlar takımın onurunu ayaklar altına alsın, taraftarla alay etsin siz hala şak şak şak... Benim gibi birkaç arkadaş da provakatör olsun vay anasını be...

Yorum

• OlcayCakir61 OLCAY ÇAKIR
                                Bize özel üretim yoksa, taraftarın oylamasına sunulabilir forma tercihi... Konu da bu kadar uzamaz hem... En çok oy alanlar o yıl giyilir...
                                twittirdan olcay abinin yazdığı. mükemmel fikir değil mi yaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X