Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Ben antreman formalarını beğendim
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet... Bir Allah'ın kulu çıkıpta "Beyler armayı ortalasanıza!" diyemedimi ya.
      Günaydin beyler.. 2 senedir bu böyle!!!

Yorum

• Font belli değil...
        V forma ortalıkta yok...

Herşey bir plan dahilinde tıkır tıkır işliyor...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat Abi sanırım sen de hayal kırıklığına uğrayanlardansın...
          Anlatılanlar yapılanlar arasında fark olunca kırılıyor insan ister istemez. Formalarla ilgili düşüncelerimi arka sayfalarda paylaştım.

Bizim kulüp yapısından böyle bir sonuç çıkması şaşırtıcı değil aslında. Benim saflığım her söylenene inanmam oldu.

Gold forma hariç formalar başarılı. Ben olsam bu modelleri mi seçerdim diye sorarsan. Çubuklu forma aynı olurdu diğerleri tamamen farklı olurdu.

Temel kurumsal estetik algı sorunlarımız var. Bu sorunların sponsorla alakası yok. Adamlar ne istenmişse onu yapmışlar. Her tercihin bir maliyeti var.

Spor tekstili de öyle dışardan göründüğü kadar kolay bir iş değil. Keşke pozitif eleştiride bulunanlara ve çözüm önerenlere biraz daha kulak verseler.

İşin dışında olmak ile işin içinde olmak farklı şeyler buyrun Nevzat Aydın'ın durumu.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi geçen sene Barcelona font'unu kullanacağımızı sen söylemiştin yine galiba bu senekileri biliyo musun ? Resimde gözüküyor ama sadece sayı.

Yorum

• Simetri'nin ne olduğundan bihaber adamlar çok ciddi olduğu söylenen bir kurumda maaş karşılığı çalışıyor
              Önündeki hazır metni bile okuyamayan adamların Vekil olduğu bu Ülke'de normal sayılabilir tabi...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat abi geçen sene Barcelona font'unu kullanacağımızı sen söylemiştin yine galiba bu senekileri biliyo musun ? Resimde gözüküyor ama sadece sayı.
                Fontlar yenilenmiş görünüyor. Grafik tasarım eğitimi özellikle tipografi eğitimi almış biri olarak yorumum yeni fontlar güzel görünüyor, başarılı.

Yazı karakterleri de forma tasarımının bir parçası. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de reklamların altta futbolcu isimlerinin üstte olması güzel bir gelişme.

Formalar futbolcuların üzerinde maç izlerken çok daha güzel görünecektir gözümüze.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sorun kesinlikle NİKE'de değildir...
                  Adamlardan sana "özel" ürün tasarlamasını beklemek çok fazla iyi niyetli yaklaşım olur sattığımız forma sayısı belli iken böyle bir topa kimse girmez...

Sorun; Başta N.Aydın ve TsClub yetkililerindedir...
                  En büyük sorun taraftara söylenen "YALAN" dır...
                  En büyük ikinci sorun GOLD denilen saçma renk tercihidir...

Yakalı diye tercih edilmeyen Fransa milli takım forması olayına inanmamıştım hala daha inanmıyorum...
                  Gri forma için rezalet diyen N.Aydın bu Gold formayı nasıl savunuyor kendi ağzından duymak isterdim...
                  Formalar üzerinde bordo-mavi detaylar olduğu söyleniyordu gören-duyan Allah rızası için paylaşsın zira ben öyle birşey görmedim de duymadım da!
                  Manu formasını bir yıl geriden takip etmek zoruma gitmez tıpkı Porto formasını takip etmek gibi...
                  Ama Ofspor'u ve olmayacak bir rengi takip etmek zoruma gider...

A.Villa'yı da bir yıl geriden takip edemez miyiz?
                  Hani bizim çizgilerimizi yansıtacaktı 70-80 dönemini hatırlatacaktı bize yeni formalar?

Katalog da bulunan ince çizgili beyaz formayı göremeyen göz nasıl olurda yönetimde böyle bir koltuğu meşgul eder? Koltuğu doldurmak deyimi kilo ile mi alakalıdır?

Bunca yalan ve özensizlik içerisinde kime nasıl kızacağımızıda şaşırdık taraftar olarak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlatılanlar yapılanlar arasında fark olunca kırılıyor insan ister istemez. Formalarla ilgili düşüncelerimi arka sayfalarda paylaştım.

Bizim kulüp yapısından böyle bir sonuç çıkması şaşırtıcı değil aslında. Benim saflığım her söylenene inanmam oldu.

Gold forma hariç formalar başarılı. Ben olsam bu modelleri mi seçerdim diye sorarsan. Çubuklu forma aynı olurdu diğerleri tamamen farklı olurdu.

Temel kurumsal estetik algı sorunlarımız var. Bu sorunların sponsorla alakası yok. Adamlar ne istenmişse onu yapmışlar. Her tercihin bir maliyeti var.

Spor tekstili de öyle dışardan göründüğü kadar kolay bir iş değil. Keşke pozitif eleştiride bulunanlara ve çözüm önerenlere biraz daha kulak verseler.

İşin dışında olmak ile işin içinde olmak farklı şeyler buyrun Nevzat Aydın'ın durumu.

Benim anlamadigim Taraftara kulak vermiyorlar ama bu formalari kime satacaklar?
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fontlar yenilenmiş görünüyor. Grafik tasarım eğitimi özellikle tipografi eğitimi almış biri olarak yorumum yeni fontlar güzel görünüyor, başarılı.

Yazı karakterleri de forma tasarımının bir parçası. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de reklamların altta futbolcu isimlerinin üstte olması güzel bir gelişme.

Formalar futbolcuların üzerinde maç izlerken çok daha güzel görünecektir gözümüze.
                      Evet abi bencede güzel gözüküyorlar. Acaba harfleri nasıl ?

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Endüstri öyle yürümüyor ama işte.

Ben de alıyorum.

Ben de para veriyorum.

Benim de isteklerim var, beklentilerim var.

Beklentilerimizi dile getirmek apayrı bişey.

Bağırıp çağırıp ortalığı yıkmak apayrı bişey.

Ben diyorum ki buradaki "Nike" ile ilgili söylenenlerin hepsi gereksiz suçlamalar.

Nike sana sponsorluk paranı ödüyor. Ne istiyorsan anlaşma ölçüsünde onu veriyor.

Daha iyisini istiyorsanız bunun da bedeli var diyor.

Sen bu bedeli karşılayamıyorsun.

Özet bu.

Ama komşunun tavuğu kaz durumu her sene...

Adidasmış. Arkadaş adamlar seninle çalışmak istemediğini ayan beyan söylemiş.

Fenere yılda 5 milyon dolar sponsorluk parasıyla anlaşma yaparken.

Sen haber yollamışsın görüşelim diye.

Adamlar bizim Türkiye içinde başka sponsorluk isteğimiz yok demişler.

Ne yapalım siz söyleyin yalvaralım mı Adidas'a?

Tamamen katılıyorum.
                        Bu olayı duyduktan sonra adidas'tan tek ürün almışlığım yok. Ki spor malzemelerine yıllık küçük bir servet akıtırım desem yeridir.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Ofspor'un bu sezonki forması belli mi malum gelecek sene özel formamız olacak...
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ofspor'un bu sezonki forması belli mi malum gelecek sene özel formamız olacak...
                            Yada bu sezonki Man Utd ve İnter formaları bellimi onlarda özel forma
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• forma dizaynı konusunda yine sınıfta kaldık bence.
                              Ofspor'un formasının aynısını yapmışız şaka gibi
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bu sene Ofspor forması alalım.Seneye de giyeriz
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X