Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cubuklu forma 89 lira...
    Sari Siyah forma 79 lira...

www.trabzonspor.com.tr
    2 formanin fiyati bu ek olarak

Beyaz Forma 85 lira...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beyaz formanın ne özelliği var da o kadar pahalı oluyor? Görsel açıdan 4 senedir kullanılan formadan bir farkı yok. Kalitesini bilmiyorum tabi.

Yorum

• arkadaşlar kulüp yetkilisiyle görüştüm, ne yazık ki victory forma henüz gelmemiş....ne zaman geleceği ile ilgili de bir bilgi veremediler... kalıplar geçen senekiyle aynıymış... bu gormayı ilk giyen kim olacak merak ediyorum

Yorum

• Font böyle olabilir...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar kulüp yetkilisiyle görüştüm, ne yazık ki victory forma henüz gelmemiş....ne zaman geleceği ile ilgili de bir bilgi veremediler... kalıplar geçen senekiyle aynıymış... bu gormayı ilk giyen kim olacak merak ediyorum
            Formanın lansmanı yapılıyor ama forma gelmemiş. O nasıl oluyor yahu?
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gold gittikçe dahada güzel gelmeye başladı gözüme,ama keşke geçen senenin çizgilerini kullanmasaydık...
              Geçen sene gri forma olmasaydı bu sene bu formaya herkes bayılacaktı bence
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ya Tanıtımda Gold Formanın Hoş Gözükmemesinin Nedeni

1- Ferhata Giydirmişler
                2- Şort un İçine Koymuşlar.

Bence Gold Forma Güzel.

Yorum

• Gold'un nike logosu siyah , victory'nin nike logosu bordo olsa daha güzel olmaz mıydı ?

Yorum

• malef bu sene gene forma alamicam sadece XL var ne dir bu trabzonsporun XL sevdasi kac senedir XXL yada daha ustu forma cikmiyor

Yorum

• Formalarımız beğeni toplamaya başladı gerçekten. Sorduğum arkadaşlarım beğenmeye başladı

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        malef bu sene gene forma alamicam sadece XL var ne dir bu trabzonsporun XL sevdasi kac senedir XXL yada daha ustu forma cikmiyor
                        Ben XXL giyen biriyim normalde fakat formalarımızın bedenlerinde XL bana çok güzel yetiyor.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ) malsef ben xxl giyiorum ama banada tam tersi xxxl formalari oluyor kg 120

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ) malsef ben xxl giyiorum ama banada tam tersi xxxl formalari oluyor kg 120
                            bende de 110 kg ağırlık var Aslında çıkarmaları lazım ilk sene çıkarmıştı Nike zannedersem XXL
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu bişey soracağım.
                              Beğenenlerin beğenmeyenlerle,beğenmeyenlerin beğenenlerle ne zoru var

Beğenmedi/beğendi adam zorla mı?
                              çok haklısın walla.

beğenmeyenleri, forma almaz gelir burada atar tutar diye suçlayanları da ayrı bir kategoriye koymak lazım.

Yorum

• vallah 4 senedir hic bulamadim forma kendime xl deniyorum ozamanda icinde durmazi bir baska oluyor yani dar geliyor

bu sene gene cikmadi artik 5. seneyi beklicegs care yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X