İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eski türk filmlerinde nuri alçonun çıkacağı zamanlar çalan müziklere benziyor aynı)
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ereğlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=HtvYkyKJYG0
biri paylaşmıştı abi bunu. ben önceden söylemiştim formanın bu olacağını diyerekten.Bordoymuş bu arada
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüzik tam bi bomba yaw
eski türk filmlerinde nuri alçonun çıkacağı zamanlar çalan müziklere benziyor aynı)
Burcu'ya da yakışmış forma bu arada.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya dikkatimi çeken şey o kadar anlattı burcucum,
yok çubukludaki çizgilenmeler karadeniz dalgasını ifade ediyomuş
yok altın sarısı bişeyi ifade ediyomuş,
yok siyah başka bişeyi ifade ediyomuş bunun için tasarlanmış.
herşey apacık ortada.
tasarlanan şeyler bu yazılar.
adamlar formayı seçmişler, sonra;
ulan burda böyle çizgilenmeler var ne olabilirr... hehh karadeniz dalgası iyi gider
mm yada şimşek çakmasıda olabilir... diyip
tasarlamışlar..
Bizim bi yöneticimiz çıkıp devamlı bu sene formlarımız çok güzel ve özel olacak diyodu veriyodu gazı ne oldu hani nerde...Adam gibi adam diyoduk ama sözünde durmadı...Özel formaymış hangisi özel yaa....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüzik tam bi bomba yaw
Colman'ın sahneye kasılarak çıkması ayrı bi olay zaten
Gördü Burcu'yu uzattı hemen 5 yıl....
Yorum
-
İlk olarak ereğlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=HtvYkyKJYG0
biri paylaşmıştı abi bunu. ben önceden söylemiştim formanın bu olacağını diyerekten.
rezil etmişler kolbastıyı2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma ya Nuri Alço'nun müziğine çok benziyor fonun girişi
Gördü Burcu'yu uzattı hemen 5 yıl....Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma ya Nuri Alço'nun müziğine çok benziyor fonun girişi
Gördü Burcu'yu uzattı hemen 5 yıl....
şu forma tanıtımını selçuk egemen gitmeden yapsaydık keşke ya2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok fena yakalandığı bir foto var zaten colmanın
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç
şu forma tanıtımını selçuk egemen gitmeden yapsaydık keşke ya
O değilde Heinze için bi numara düşünülebilir
Şaka bi yana forma hakikaten yakışmış Burcu ABLAYA
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç Colman. Eşin bu fotoğrafı gördüğünde ne yapacaksın çok merak ediyorum.
Ne deniyor bu gibi durumlardaSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum