İlk olarak Chiko tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaleci'nin formasina dikkatBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu adamları eline kaldı koskoca Trabzonspor.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitter de bende bunu sordum neden özel forma olacak diye taraftar beklentiye sokuldu,
aldığım cevap kim dedi özel forma ?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Beyaz forma zorunluluğu 2010'da kalktı. Ancak aksi renk kullanma, daha doğrusu açık renk giyme zorunluluğu var.
Talimatlar burada: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...i-05-09-09.pdfTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfalar önce koyuldu bu fotoğraf tekrar gündeme getirmekten zevkmi alıyorsunuz ?
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeride kaldın, bunun cevabı verildi. Buffon'da aynı kaleci formasını giyiyordu, biraz takip edersen başlığı bunlara hiç gerek yok.En son Chiko tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:23.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevreye en basit cevap girer o zaman
tamamen duygusal
nike ın verdiği para belli sunduğu formalar belli
trabzonspor un potansiyeli belli korsancıların potansyeli belli
geniş düşünmek lazımo zaman iş değişir.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24 saat bu baslikda degiliz, görmemisiz..
Dedigim gibi, 24 saat bu baslikta her sayfayi teker teker okuyamiyorum maalesef.. Kusura bakmayinBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada devre arası farklı bir sürpriz olabilirmiş, ama olacak demiyorum olabilir diyorum
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma zorunluluğu 2010'da kalktı. Ancak aksi renk kullanma, daha doğrusu açık renk giyme zorunluluğu var.
Talimatlar burada: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...i-05-09-09.pdf
hadi diyelim ki illa beyaz olacak bunu sağına soluna ufak tefek renk oyunları yaılamaz mı
bunlar vizyon geerktiren şeyler...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum