Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben parami sokakta toplamiyorum kimse kusura bakmasin...5 para etmez formalari neden alim??? Bunun mantigi nedir??? Hani hic görülmemis formalar gelecekti...
    Forma amayan taraftar degil mi?????

Ben formasiz 90 dakika tesahürat yapan taraftari formasini alip 90 dakika cekirdek yiyene tercih ederim
    tabi tercihler değişir. ben de günlük kıyfetiyle 90 dakika bağıran, olur olmaz üfüren taraftar yerine, klübe destek için gerekirse bazı ihtiyaçlarını kısarak ürün alan taraftarı tercih ederim.
    boş konuşmaktan daha hayırlı taraftardır.

Yorum

• Hala NIKE'a sövenler var. Nike zorla sunmadı bunları. Enerji ve V-Bordo forma gayet başarılı. Bunu seçen yönetimi kutluyorum ama diğer iki seçim özellikle altın rengi forma tasarımını seçmek hatalı.

Son olarak:

Sevgili arkadaşlar bu işler NIKE ile ilgili değil. Bu formaları seçen, sunan YÖNETİMDİR.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formaları açıkçası begenmedim ama bide yakından görmek lazım, fakat şu anlayışıda yanlış buluyorum formalar bize özel yapım olmamasına rağmen özel yapımmış gibi göstermek çok yanlış bir düşünce millet salak degil herkes neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor hele TRABZONSPOR taraftarıysa 2 kat iyi biliyor demektir. Ama sen ne yapıyosun göz göre göre bu taraftarı salak yerine koyuyosun...ama bunda en büyük suç birilerinin çıkıp formalrın hepsinin özel olacağını söylemelri ve herkesin beklentilerini yükseltmesidir...
        Sayın Nevzat Aydın bunu forma satışlarına bağladı fakat ben yönetimin bu konuda çok beceriksiz oldugu kanaatindeyim evet belki haklı olabilir, ama bizde bu ülkenin en büyük takımlarından biri olmakla beraber bu ülkede forma satışı konusunda fb ve gs ile şuan yarışamasakda en az bjk'nin sattıgı kadar forma satmışızdır diye düşünüyorum, bence yönetim nike'a gereken tepkiyi gösterseydi belki biraz olsun bizi kaale alırlardı, en azından resti çekmeliydik ya bize adam gibi davranın yada sözleşmemizi fesh edelim....

Gelelim bi başka konuya TS amblemi....

(en azından nike şu kadar saygı gösterebilirdi. nike logosunu beyaz yerine bordo yapabilirdi bu kadar bile deger vermiyor nike TRABZONSPOR'A)

hala bu konuda bir yere gelemedik hep aynı hatalar hala nike logosu bizim amblemden daha çok ön plana çıkıyor ve simetri hatası hala ön planda buda benim gözünde tsclupda hiç bi yetkilinin görevini ne şekilde yaptıgının göstergesi.
        edittt.....
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Forma arkalarının resimleri yok mu? Fontlara bakmak için?

Bu sene hangi formayı alacağımı şaşırdım. Bu kadar kötü formalarımız hiç olmamıştı herhalde. En iyisi şu V olanı herhalde. Onun da fontuna bakıp öyle alırız diye düşünüyorum.

Yorum

• Bu arada Galatasaray'a özel bir forma göremedim. Onların taraftarı da özel bir forma beklemiyor. Katalog ürünleri diye ağlayanlar tatmin olsunlar: http://galatasarayformalari.blogspot...malarimiz.html
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Formalar asla ve asla bize özel değil, kimse aksini söylemeye bile kalkmasın..
              Sarı forma iğrenç ötesi, geçen seneki gri forma kalsaydı keşke.

Çubuklu formamız çok güzel (Katalog ürünü olmasına rağmen)
              Sanırım zafer formasıydı adı, ortasında V şekli olan formamız da göze hoş geliyor fakat bir Liverpoollu olarak Manchester Utd. formasının aynısının yapılmasını hoş karşılamadım..

Yorum

• Benim anlamadığım kappa zamanında böle "özel forma üretmemi istiyorsan 4,5 katı satış yapman lazım" demedi.Bence kappa'ya geri dönelim hiç değilse gerçekten özel üretiyorlar ve de dikişli arma yapıyorlar.Pahalı olacaksa kappa'nın formaları pahalı olsun.İtalyan malı abi adamlar şuan daha da güzel yapıyorlar.

Yorum

• Taraftarlık nedir? Karşılıksız,sorgusuz,sualsiz destek vermektir.... Unutmayın ki bizim bir de ayrıcalığımız var... TRABZONSPORLUYUZ.... Şimdi lütfen formalar hakkında atıp tutmayı bırakın... İş işten geçti bu seneki formalarımız bunlar... Gidin her zaman ki gibi taraftarlık görevinizi yapın.. Kendinize Bir forma alın... Çünkü o formalar bir bez parçasıda olsa üstünde TRABZONSPORUMUZUN ŞANLI ARMASI var!!!!!

Yorum

• victory deki nike işareti ile gold daki nmike işareti bordo olsaymış daha güzel olmaz mıymış? =/

Yorum

• iki vicktory arasındaki farkları bulun bakalım...

Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala NIKE'a sövenler var. Nike zorla sunmadı bunları. Enerji ve V-Bordo forma gayet başarılı. Bunu seçen yönetimi kutluyorum ama diğer iki seçim özellikle altın rengi forma tasarımını seçmek hatalı.

Son olarak:

Sevgili arkadaşlar bu işler NIKE ile ilgili değil. Bu formaları seçen, sunan YÖNETİMDİR.
                        ne demek nike ile ilgisi yok nike katalogu sunuyor yönetim seçiyor biz katalog istemiyoruz...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben parami sokakta toplamiyorum kimse kusura bakmasin...5 para etmez formalari neden alim??? Bunun mantigi nedir??? Hani hic görülmemis formalar gelecekti...
                          Forma amayan taraftar degil mi?????

Ben formasiz 90 dakika tesahürat yapan taraftari formasini alip 90 dakika cekirdek yiyene tercih ederim
                          Söylediklerinizde kısmen haklısınız.
                          Bence haksız olduğunuz konu şu; 90 dakika bağırıp da kulübe beş kuruş katkısı olmayan taraftar gruplarının takımlarına örnek olarak göztepe, karşıyaka, ankaragücü verilebilir.
                          Aslında hiçbir şey yapmadan sadece kulüp gelirlerine baksak başarıyla doğru orantılı olduğunu görürüz.
                          Artık paranız yoksa futbolda başarı hayal. Sen de taraftar olarak başarı bekliyorsan elini taşın altına koymak zorundasın.
                          Özetle "Paran varsa Range Rover, yoksa Game Over".
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• En azindan neden bir formayi taraftara sunarak sectirmeyi denemiyorlar? Istanbul belediyesi koskoca vapurlar icin bile halka sormustu...

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              victory deki nike işareti ile gold daki nmike işareti bordo olsaymış daha güzel olmaz mıymış? =/
                              dikkat ettiysen nike arması birinde büyük birinde küçük
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iki vicktory arasındaki farkları bulun bakalım...

Amblemler bizimki minicik manU büyük
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X