İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri üçüncü rengimiz değilmiydi ? Nerden çıktı şimdi sarı siyah ...
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel haberlerim var
Öncelikle formalar TS Club'da daha güzel tanıtılacak artık.
Amblemler müthiş bence.
haberi olan varsa lütfen , bizede söyleyin
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel haberlerim var
Öncelikle formalar TS Club'da daha güzel tanıtılacak artık.
Amblemler müthiş bence.Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak BlackTooth61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitedeki yazı:
Alıntı:
Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.
Neyin ilhamı Allah aşkına.. Bu forma ManU'nun bilmem kaç sene önce giydiği forma değil mi? Kimin hangi zaferinden ilham alındı? Dalga mı geçiyo bunlar anlamadım.. Güzel forma yapmak veya seçmek bu kadar mı zor?
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Gözlerime inanamıyorum...
4'te 4 yaptık Nike ile...
Bu formalar muhteşem rezalet.
Bu formalar harika kötü.
Bu formalar çok özel sıradan...
Tebrik ediyorum...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn güzel haberlerden biri:
Fontlar değişmiş.
Ve çekimler profesyonel:
Nike yaptı çünkü çekimleri...
Gold forma bile Burağa çok yakışıyokarizmatik uşak
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar hiç muhalefet tarzı bir yazım olmamıştır ancak bugün formaları görünce yeter demek geldi içimden... Kaç sene olmuş Nıke bizle kafa buluyor. Tamam senden özel forma beklemiyoruz(kendi adıma) ama bari biraz özen göster kataloğu bile adam gibi uyarlayamıyorlar bize. Artık ben nıke istemiyorum arkadaş bize bizim özel olduğumuzu hissettiren kurumlarla çalışalım... Hee çoğal da olsa o üzerindeki amblemden dolayı formamı alacağım ancak bu döngünün değişmesi lazım artık bizi koyun yerine koyup hersene ayı şeyi önümüze sunmasınlar yada yetkililer buna izin vermesin artık!!!ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum