Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hani özel formalar.gene bişe yok bu başlıkta 4 senedir sabredin az kaldı diyenlere sesleniyorum özel forma bunların hangisi?
    sarı desen gecen sene of kullanmış bizim grinin sarı olanı
    v desen oda katalogtaki forma
    çubuklu desen almanyada bir abimiz amatör takımlarına yaptırdığı formanın aynısı.

dağ fare doğurdu . fuzuli yere man utd fransa wereder remen inter milan formalarını buraya koymayın.

Yorum

• Ofsporun geçen yıl giydiği formayı giyme şerefine nail olduktan sonra Logomuzun basılmamış haliyle aşağıdaki fiyattan satılan meşhur Gold formanın bize kaça satılacağını merakla bekliyoruz !

Kısa Kol 39 TL

Uzunkol:49.5 TL

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• geçen sene armamızın etrafında altın sarısı renginde süsleme vardı, bu sene beyaz süsleme. Seneye ise hepsi kaldırmışlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya şu logonun yerine bi bakarmısınız yaa
          Ne varmış yerinde? Ortaya mı koyacaktık? Gayet simetrik olmuş...
          DRAGO GABRIC

Yorum

• ulan tutturmuşunuz bi burcu esmersoy... nesi güzel lan onun,isyan ettim ya konuyuda saptırdım sizin yüzünüzden
            Entropi İyidir.

Yorum

• formalar trabzona geliyor logosu amblem vs tsclub ta yapıştırılıyor oyle vitrinlere ve futbolculara veriliyorç

Yorum

• yaka kısmı tam istediğim gibi
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı formalarda armalar öyle yerlerdeki insanın yuh ! diyesi geliyor. Bu kadar özensiz bu kadar hesapsız nasıl olabiliyorlar ?
                  rahatlık umrunda değil adamların!

Yorum

• Özel formamis!!!

DAha armayi dogru düzgün ortalayamiyoruz!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiçbiri bize özel değil.
                      Yıl boyunca önümüzdeki sezon bize özel tasarımlar olacak deyip bizi şişirenleri beklentiye sokanları ortaya bekliyoruz o zaman.Burdaki doldurmaları ben transfer forumunda yapsam ve gerçekleşmese sahte duyumcu diye atılırdım heralde.

Yorum

• Formadaki bordo-mavi detaylar denmişti o detayları yakın çekimde mi göreceğiz?
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• 2008 de arsenal giyiyor, bir yıl sonra kataloğa girip giresunspor tarafından satın alınıyor, ve iki yıl sonra "özel" adı altında "hamsili gri forma" denerek bize kakalanıyor, utanmadan aynı forma bidaha "naykın takımımız için özel olarak tasarladığı forma" olarak "lansman" yapılıyor.yuh ya, artık yoruldum aptal yerine konulmaktan.bundan sonra ne dışardan nede TSC den nayka para vermiycem...

Yorum

• cubuklu birde bordo olan forma disinda digerleri resmen caput bezi gibiii bu ne yaaa dunyanin en buyuk spor markasi nike urettikleri urune bak yaaa!
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• arkadaşlar bu ofsprorun formaları ofstore da satılıyomuş, alana bir tane de ts arması hediye ediyolarmış..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Büyük hedef: Formalardaki logoyu ortalamak.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X