İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklumu Victory mi aşırı kararsızım
Ama çubukludaki armanın yeri biraz ters olmuş. Bir de uzaktan bakınca kesikli çizgiler belli olmuyor. O yüzden Victory ye karar verdim ben
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColmanın sözleşmesi 5 yıl uzatılmış
ayrıca
Ofspor geçen sene neyi protesto ederek gold forma giymiş söyleyebilecek bir Oflu var mı?
Victory 10 üzerinden 10
Energy 10 üzerinden 10
Beyaz zaten beyaz
Ulan bir de A.Villa modeli araklasaydık ya ne gerek vardı sarıya siyaha filan...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mesajı saklıyorum agaİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak ereğlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher sene aynı formaları basıyorlar. yanına da bir sene arsenalin eski sezon formasını, diğer sene manu nun eski sezon formasını basıyorlar tamadır iş.
bu kadar basit mi ya.TRABZONSPOR 1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum