Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyaz formanin ne gibi degisiklik bekleniyor anlamis degilim.
    bence beyazı çok beyaz olmuş
    daha farklı bi beyaz olabilirdi :P

Yorum

• - Nike olarak Türkiyedeki Şampiyonluğa oynayan Sponsoruna bir tane özel forma yapamıyorsun yazıklar olsun ne diyeyim...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bence Türk Bayrağı ile güzel gözükmüyor forma. Çünkü ortada yuvarlak içinde bir Türk bayrağı. Daha güzel olabilirdi. Manevi değeri farklı tabi. Fakat böylesi daha güzel bence.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Arma sünger gibi bişey. Ama çubukluda yerleşimi yanlış.
          7

Yorum

• hepsi katolg ürünü değil mi bunların

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• 2009 - 2010 sezonunda Giresunsporun giydiği geçen sene gri forma olarak giydiğimiz modeli bu yıl tekrar giyiyoruz. Tebrikler!!! Yahu sarı-siyah gibi bir farklılık düşündünüz bari katalogtan da olsa farklı bir model seçseydiniz.

geçen sene ofspor

En son EROS87 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:46.

Yorum

• Burak'ın fotoğrafı çok iyi ama çok sert bakmış

Yorum

• adamlar formayı yaptı mı altını getiriyor, bizim üstümüz ne renk ise öyle iniyor aşağıya. madem taklit yapacaksınız adam gibi yapın

Yorum

• V for Vendetta!
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• O değil de Colman çıkarken arkadan gelen müzik Nuri Alço müziği değil miydi ?
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• önceden yapılan tanıtım gibi müzikli bol mankenli güzel bi tanıtım bekliyordum açıkcası
                          formalar herzaman ki gibi V forma güzeldi.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Habunlar nedı laaa
                            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Bu sene en azından simetri, amblem tartışmayacağız gibi gözüküyor formalar ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da...

Anlamadığım küfür eder gibi neden 4 senedir aynı beyaz formayı koyuyorlar önümüze?
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• böyle forma mı olur ............... küfür etmek istemiyorum ama kardeşim bu ne biçim nike tahtakale işi formalar yeter artık kalitesini arttırsın formalar hep aynı 3 senedir nedir bu nike sevdası gözünü seviyim kappa formaların
                                victory forma en güzeliyd/i cubuklu zaten klasik oda güzel ama gerisi nedir ya
                                o kaleci forması ne kadar iürenc kırmızı olan
                                beyaz forma zaten 3 senedir aynı insan yaka şeklini değiştirir v yaka yapar onu hala bisiklet yaka.
                                sarı siyah forma desen rezalet
                                iğrençlik akıyyo formalardan hepsi kalitesiz cansız dedim ya tahtakale işi yeter artık !!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X