- Nike olarak Türkiyedeki Şampiyonluğa oynayan Sponsoruna bir tane özel forma yapamıyorsun yazıklar olsun ne diyeyim...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bence Türk Bayrağı ile güzel gözükmüyor forma. Çünkü ortada yuvarlak içinde bir Türk bayrağı. Daha güzel olabilirdi. Manevi değeri farklı tabi. Fakat böylesi daha güzel bence.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
2009 - 2010 sezonunda Giresunsporun giydiği geçen sene gri forma olarak giydiğimiz modeli bu yıl tekrar giyiyoruz. Tebrikler!!! Yahu sarı-siyah gibi bir farklılık düşündünüz bari katalogtan da olsa farklı bir model seçseydiniz.
geçen sene ofspor
En son EROS87 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:46.
böyle forma mı olur ............... küfür etmek istemiyorum ama kardeşim bu ne biçim nike tahtakale işi formalar yeter artık kalitesini arttırsın formalar hep aynı 3 senedir nedir bu nike sevdası gözünü seviyim kappa formaların
victory forma en güzeliyd/i cubuklu zaten klasik oda güzel ama gerisi nedir ya
o kaleci forması ne kadar iürenc kırmızı olan
beyaz forma zaten 3 senedir aynı insan yaka şeklini değiştirir v yaka yapar onu hala bisiklet yaka.
sarı siyah forma desen rezalet
iğrençlik akıyyo formalardan hepsi kalitesiz cansız dedim ya tahtakale işi yeter artık !!!!!!!!!
Yorum