İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Eski kullanıcı adı emre611967
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuna kadar katılıyorum sana , sanki biz yıllardır Şampiyonlar Ligin'de mücadele eden her yıl ülkemizi Avrupa'da başarıdan başarıya koşturan bir takımızda genede bize kötü forma yapılıyor burada bazı kişiler varki Barça'nın ürünlerini bize yapsalar gene beğenmezler gene forma almazlar Afs'ye sabırlar vallahi...
Bi aralar Sampiyonlar ligi oyunu vardi PCde. Orda bile "Arslanin yuvasi" diye bir bölüm vardi gs ile eslesmen lazimdi.
Kim ne derse desin gsnin Avrupada bir ismi var. Bir kerenlik UEFA kupasini almis olsalar bile...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi birkere yatip kalkinca formalari mi görecegiz =)
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi birkere yatip kalkinca formalari mi görecegiz =)
Aynen sen en isi hemen git yat.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi birkere yatip kalkinca formalari mi görecegiz =)•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
vay bee, koskoca nike şimdi 3 yıldır bize sponsor o kadar formasını aldık, gitti gs ile bizi aynı kefeye koydu, aynı modelleri yaptı idman ürünü olarak, yuh yani,
birde katalogdan neden giyiyoruz biz, neden bize özel katalog çıakrmıyor nike, barça falan katalogdan giymesi beni ilgilendirmez arkadaş ben Trabzonspor'um ben katalog forması istemiyorum. 3 yıldır o kadar forma ürün alıyoruz, ama gs ilk yılında bizde onlarda katalogdan giyiyor, pes doğrusu bu kadarda olmaz derhal alıverin nike firmasından sponsorluğu bu kadarda olmaz, her sene katalog her sene katalog.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay bee, koskoca nike şimdi 3 yıldır bize sponsor o kadar formasını aldık, gitti gs ile bizi aynı kefeye koydu, aynı modelleri yaptı idman ürünü olarak, yuh yani,
birde katalogdan neden giyiyoruz biz, neden bize özel katalog çıakrmıyor nike, barça falan katalogdan giymesi beni ilgilendirmez arkadaş ben Trabzonspor'um ben katalog forması istemiyorum. 3 yıldır o kadar forma ürün alıyoruz, ama gs ilk yılında bizde onlarda katalogdan giyiyor, pes doğrusu bu kadarda olmaz derhal alıverin nike firmasından sponsorluğu bu kadarda olmaz, her sene katalog her sene katalog.
Sİz bizim bahsettiğimiz katalog olayını baştan sona kadar yanlış anlamışsınız, bir katalog ürünlerine sitem ederken kastettiğimiz şey antrenman ürünleri değil elbette, antrenman ürünü nedir ki, hangi takım antrenman ürünleri satıyor, ya da hangi taraftar antrenman ürünleri ile maça gidiyor.Bizim bahsettiğimiz kulübün vitrini olan formalardır ve ben adım gibi eminim ki bizim formalar katalogdan onlarınki ise katalogdan olmayacak.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim formaları Galatasaray'la kıyaslayacakların dikkatineDarağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay bee, koskoca nike şimdi 3 yıldır bize sponsor o kadar formasını aldık, gitti gs ile bizi aynı kefeye koydu, aynı modelleri yaptı idman ürünü olarak, yuh yani,
birde katalogdan neden giyiyoruz biz, neden bize özel katalog çıakrmıyor nike, barça falan katalogdan giymesi beni ilgilendirmez arkadaş ben Trabzonspor'um ben katalog forması istemiyorum. 3 yıldır o kadar forma ürün alıyoruz, ama gs ilk yılında bizde onlarda katalogdan giyiyor, pes doğrusu bu kadarda olmaz derhal alıverin nike firmasından sponsorluğu bu kadarda olmaz, her sene katalog her sene katalog.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum