Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam gibi dizayn edilmiş bir cubuklu forma bekliyorum
    Gold forma bence güzel olabilir ama Avni aker de 2.yarının ortalarından sonra iyice cubuklu forma bütünlüğü kazanmıştık şimdi buna beyaz yetmezmiş gibi birde goldun katılması göz zevki acısından endişe verici. Fakat bireysel anlamda sarı bir formam olsun isterim

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şöyle bir formamız olmasını isterdim..beğendim ben
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bence Nike TS Club icin boyle seyler yapmasi lazim !
        Bunu Nike 48 Euro'ya sattiyor .
        En son LazBurakTV tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 17:27.
        Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

• İlk olarak LazBurakTV tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Nike TS Club icin boyle seyler yapmasi lazim !
          Bunu Nike 48 Euro'ya sattiyor .
          Fazla Degil 100milyon Küsür yapiyo
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• inşallah hayal kırıklığına uğramayız zira geçen yıl formalar yaramazdı
            En son Yusuf Özbakır tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 17:21.
            Fırtına,İhtilal,Efsane;Trabzonspor...!

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hmmmmmmm
              valla bu forma harika kesin alırım
              birde dar kesim olursa
              Fırtına,İhtilal,Efsane;Trabzonspor...!

Yorum

• arma yapışkan olcak yine kesin

sağlam olsun da razıyız naapalım.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fazla Degil 100milyon Küsür yapiyo
                  Bizim ts cluptaki sıradan T-shirtlere 50 yi 60 ı yazıyolarda bu na 100 tl üstü az bile
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Eskiden Barca' da vardi... Bu Sene ise Arsenal' da var... Logolarinin etrafindaki Sembol cok harika duruyor...
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Nike'ın Trabzonspor için tasarladığı yeni sezon iç ve dış saha formalarının Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda yapılacak tanıtım toplantısına, Kulüp Başkanı Sadri Şener, yöneticiler, teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncuların katılacağı bildirildi.

Gitsek alırlarmı içeri ?
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ın Trabzonspor için tasarladığı yeni sezon iç ve dış saha formalarının Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda yapılacak tanıtım toplantısına, Kulüp Başkanı Sadri Şener, yöneticiler, teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncuların katılacağı bildirildi.

Gitsek alırlarmı içeri ?
                        sen içeri girmeyi dene alırlarsa bizi de çağırırsın

Yorum

• Dün de sanırım Adrian'a orada yemek verildi. Tamam lüks mekan ama koca Trabzonspor'un forması adı lokanta diye geçen bir yerde mi tanıtılmalı?

Edit: Ben isminden dolayı takılmıştım belli ki bu tarz düşünenler olduğu için tanıtımdaki lokanta ibaresi kalkmış sadece Feriye kullanılmış.
                          En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 00:20.
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• forma haberleri hız kazanmaya başladı

tek beklentim armaların dikişli olması yoksa idman ürünlerine devam

geçen sene söylemiştim siyah sarı idman tişörtü gibi bir forma güzel olur diye

bu seneki idman ürünlerinden şimdilik maviyi gördük umarım farklı renkler de olur
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Forma lansmanı 28 Haziran'da yapılacak

Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları 28 Haziran Salı günü Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak.

Tanıtıma Başkanımız Sadri Şener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız, Nike yetkilileri ve misafirlerimiz katılacak.
                              Program:
                              Yer: Feriye – Ortaköy
                              Tarih: 28 Haziran Salı
                              Saat: 14:00

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7595#Icerik

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma lansmanı 28 Haziran'da yapılacak

Nike’ın kulübümüz için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları 28 Haziran Salı günü Ortaköy Feriye’de düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak.

Tanıtıma Başkanımız Sadri Şener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız, Nike yetkilileri ve misafirlerimiz katılacak.
                                Program:
                                Yer: Feriye – Ortaköy
                                Tarih: 28 Haziran Salı
                                Saat: 14:00

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7595#Icerik

ben niye yokum misafirler içinde
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X