Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katalogu buldum, evet zigzaglı modelde authentic etiketi var.

Bazı modellere koyulmuş bazı modellere ise konulmamış. Mesela geçen sene giydiğimiz beyaz formanın setinde yok ama v şeklinde giderek kalınlaşan çubuklu formalarda var. Eh, sanırım artık çubuklu formanın hangisi olduğunu biliyoruz gibi.

Hatta ileri gidiyorum altın sarısı formamızı da buldum

Yorum

• [QUOTE=baskurt~bera;1917762610]Katalogu buldum, evet zigzaglı modelde authentic etiketi var.

Bazı modellere koyulmuş bazı modellere ise konulmamış. Mesela geçen sene giydiğimiz beyaz formanın setinde yok ama v şeklinde giderek kalınlaşan çubuklu formalarda var. Eh, sanırım artık çubuklu formanın hangisi olduğunu biliyoruz gibi.

Hatta ileri gidiyorum altın sarısı formamızı da buldum [/

E paylaş o katalogları bizde görelim

Yorum

• authentic etiketi olunca ne oluyor ? değişen ne ?
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          authentic etiketi olunca ne oluyor ? değişen ne ?
          Şöyle ki özel tasarımlarda olduğunu söylüyor arkadaşlar, benim tam bilgim yok. Özel tasarımlarda olduğu doğru ancak özel olmayanlarda yok mu bilemiyorum.

Katalog burda: http://www.sp2000.de/download/nike1112.zip

sayfa 8 -> çubuklu forma

altın renkli de muhtemelen sayfa 10'daki sarı renklinin kolları siyah olanı şeklinde olacak. Katalogda lacivert yazıyor.

Tahmin tabi ki. Sadece bugün haberdeki kollarda bulunan siyahtan yola çıktım. O bilgi yanlışsa benim dediğim de otomatikman yanlış oluyor. Tahmin sadece.

Yorum

• Indirmek sart degil, burdan bakiliyor kataloga.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• çubuklunun aşağıdaki modelden olacağını söylemiştim.... diğer formalar ise tamamen kendi tahminim.

sarı ve kolların siyah olacağı söylenen forma için en uygun model bu olabilir

beyaz forma ise yine yeni sezonun ürünlerinden

4. forma da aşağıdaki modelin bordomavisi diye tahmin ediyorum

bu 4 formada 2011 de çıkan ürünler(bunların dışında birde barçanın ince çub. var) geçmiş sezonların kreasyonlarından kullanmayacağımızı düşünürsek böyle bir tahmin yürüttüm.
              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 02:58.

Yorum

• Kısacası yine katalog yine katalog.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunun aynisini altin renginde bi denesen?
                  bence forma bu bakın da görün
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Katolok veya özel forma! çok anlarsınız ya.

Bence forma güzel olsun katologdan olsun farketmez güzel olsun yeter.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• [QUOTE=Atesh;1917760519]

bu yani
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hmmmmmmm
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Barcelona'nın Sarı formasının aynısından olucak gibi. Altın sarısında ama.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• sarı bize uygun bir renk değil ama bakalım nasıl duruyor. bir de anlamadığım, başarılarımız için neden sarı renk tercih edilmiş ki mavi olsaydı.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 10:11.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sarı bize uygun bir renk değil ama bakalım nasıl duruyor. bir de anlamadığım, başarılarımız için neden sarı renk tercih edilmiş ki mavi olsaydı.
                              Altın rengidir o. Hani müsabakalarda 1.lere altın verirler ya o hesap heralde. Geçen sene Gümüş (Gri) giydik 2. bitirdik. Allah bu sene 1. bitirmeyi nasip etsin
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 10:22.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma güzel valla ben çok beyendim...

türk telekom yazısıda siyah olsun tamamdır..
                                aynen katılıyorum türk telekom siyah olmasıyla mükemmel olur.

altın sarısı olmalı kesinlikle,normal sarı değil istanbulspor gibi!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X