Altını çizdiğim kısmı anlayamadım Birkaç sayfa arkadan itibaren okudum birilerinin mesajları silindi galiba. Ts ikinci takımım diyen kim ?
Bir İstnabul yumuşakçası dayanamamış buraya girip ne alakaysa kendi formalarıyla bizimkileri kıyaslayıp aklı sıra bize daha iyisini yapıyorları anlatmaya çalıştı. Bunu da genel de anne tarafı Trabzonlu olup ta Trabzon'a geydirecekken "Ben de Trabzonluyum" la başlayıp kendisinin aslında yumuşakça (gs) olduğunu ama ikinci takımının da Trabzon olduğunu (lütfetmişler beyfendi) yazarak başlayınca yazdıklarından çok bu kısıma takılındı. Özeti bu
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Formanın rengi felan değilde Formalar yakalı olsa çok iyi olur. Fransa Milli Takımı'nın en son çıkardığı formalara hayran kaldım mesela. Hem sade hemde acayip göz alıcı. Yakalı olur inşallah.
Formanın rengi felan değilde Formalar yakalı olsa çok iyi olur. Fransa Milli Takımı'nın en son çıkardığı formalara hayran kaldım mesela. Hem sade hemde acayip göz alıcı. Yakalı olur inşallah.
Bende aynı fikirdeyim, İnşallah yakalı formalarımız çıkar.
Kolları 3 parça renkten oluşan forma çocuk ürünü olarak çıkarsa sindirilebilir
Altın sarısı renkten kıllanıyordum üzerinde mavi renk kullanıldığı an neyi çağrıştıracağını göreceğiz bakalım bekliyoruz...
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Altın sarısı güzel fikir ama, özen gösterilecek mi mevzuu o... Umarım çoğunluğun içine sinecek şeyler çıkar ortaya,herkesin beğeneceği bir ürün yok zaten...
Yorum