Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu forma harika bence parlak altın sarısı olursa muhteşem olur bence

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forumumuza sadece Anadolu takımı taraftarları üye olabiliyor..

Selçuk İnan'dan öğrendiğimiz üzere arkadaş bir Avrupa takımını desteklediği için forumumuzdan uzaklaştırılmıştır.

Bilginize..
      Altını çizdiğim kısmı anlayamadım Birkaç sayfa arkadan itibaren okudum birilerinin mesajları silindi galiba. Ts ikinci takımım diyen kim ?
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Çok beğeniyorum bu formayı.
        En son Nonserviam tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 01:17.
        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok beğeniyorum bu formayı.
          Renkler ve takımdan dolayı mı bu sevgi.. Bana çok sıradan geliyor..
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu çubuklu daha çekici şahsen..
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yok yahu bahsettiğim ön tarafta duran forma, özellikle yaka kısmı.
              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altını çizdiğim kısmı anlayamadım Birkaç sayfa arkadan itibaren okudum birilerinin mesajları silindi galiba. Ts ikinci takımım diyen kim ?
                Bir İstnabul yumuşakçası dayanamamış buraya girip ne alakaysa kendi formalarıyla bizimkileri kıyaslayıp aklı sıra bize daha iyisini yapıyorları anlatmaya çalıştı. Bunu da genel de anne tarafı Trabzonlu olup ta Trabzon'a geydirecekken "Ben de Trabzonluyum" la başlayıp kendisinin aslında yumuşakça (gs) olduğunu ama ikinci takımının da Trabzon olduğunu (lütfetmişler beyfendi) yazarak başlayınca yazdıklarından çok bu kısıma takılındı. Özeti bu
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Barcelona gibi ayni seviyede oldugumuz icin ürünlerde ayni olmali...!!!!!!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Formanın rengi felan değilde Formalar yakalı olsa çok iyi olur. Fransa Milli Takımı'nın en son çıkardığı formalara hayran kaldım mesela. Hem sade hemde acayip göz alıcı. Yakalı olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak CsıTrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formanın rengi felan değilde Formalar yakalı olsa çok iyi olur. Fransa Milli Takımı'nın en son çıkardığı formalara hayran kaldım mesela. Hem sade hemde acayip göz alıcı. Yakalı olur inşallah.
                      Bende aynı fikirdeyim, İnşallah yakalı formalarımız çıkar.
                      Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma harika bence parlak altın sarısı olursa muhteşem olur bence
                        Bu formayı kabul etmeyeceksin heralde

Yorum

• Çok güzel olmasada uyumlu

Yorum

• Tozluklarda da Hammers yazıyor güzel fikir, ama hoşuma gitmedi bu forma.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Kolları 3 parça renkten oluşan forma çocuk ürünü olarak çıkarsa sindirilebilir
                              Altın sarısı renkten kıllanıyordum üzerinde mavi renk kullanıldığı an neyi çağrıştıracağını göreceğiz bakalım bekliyoruz...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Altın sarısı güzel fikir ama, özen gösterilecek mi mevzuu o... Umarım çoğunluğun içine sinecek şeyler çıkar ortaya,herkesin beğeneceği bir ürün yok zaten...
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X