Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

buda baya iyiymiş ama arma rekli olsa daha iyi olur gibi

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu süper olmuş TsClup neden kullanmaz bu şekilde thşört

Yollasam da cevap vermiyorlar ki zaten.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Antrenman malzemelerinin fazla önemli olmadığını düşünüyorum ben de.Fakat gördüğümüz 3-5 fotodan yola çıkarak onlar hakkında fikir vermek gerekirse,övülecek bir durumu yok,yerilecek durumu var, renkler.Hiç alakasız renkler kullanılsa mesele değil ama Kırmızı ve koyu mavi benim en ayar olduğum renkler,bizim takım için kullanırsan korsan gibi duruyor da ondan.
        Neyse salla gitsin,sen formaları bekle Ertan insanı.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• armanın nakış olması çok mu pahalıya patlıyor kulübe?

yahu rahat rahat ikili mücadeleye giremiyorum formam üzerimdeyken, bi formamın arma gitti, çocuk birşey de yapmadı çekmişti,gidince kavga çıktı tabi...

ya dayanıklı olsun yapıştırmayada eywallah,ama arma hemen kopmasın artık ya
          Entropi İyidir.

Yorum

• Bu Celtic her sene avrupa kupası mı kazanıyor? Ya da dünyada çok popüler bir klüp mü?
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• - Cemoli çalışmaların güzel , çalışmaların içinden gelerek reklam amaçlı olmadığı belli , renkleri tam tonlarına uydurursan bence daha iyi olucaktır , Lyon stilini bize uyarlayabilirsin mesela
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sanırım özel demek böyle birşey...
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atesh sırayla Logo'yu ve Holigan'ı kaldırabilir misin dostum...bi de öyle görelim..
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atesh sırayla Logo'yu ve Holigan'ı kaldırabilir misin dostum...bi de öyle görelim..

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• holigan kalsın ya, holiganlık iyidir,özelliklede bu türk futbolu için.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Ne kadar hoşnutsuz,şükürsüz açıklamalar var,okurken hem gülüyorum hem kızıyorum .Üstteki postta Celtic'e de giydirilmiş hafiften,burda yazılınca genelde ukala gözüyle bakıldığı için yazmamayı tercih edip,size internetten Celtic ile ilgili bikaç bişiy bakmanızı tavsiye ediyorum.

Ben kendi adıma bu özel forma goygoyundan sıkıldım artık,avrupada herhangi bi şekilde sürekli olarak yer almadığımız sürece bu avrupa ligi olur,şampiyonlar ligi olur,özel formayı falan beklemiyorum.Formalar hoşuma gitsin,renkle düzgün kullanılsın,biraz daha profosyonel yapalım şu ürün satış ve tanıtım işini,kafi benim için.
                        ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          holigan kalsın ya, holiganlık iyidir,özelliklede bu türk futbolu için.
                          Bana kalırsa hepsi kalsın

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• 50TL

63TL (eski fiyatı : 90TL)

Ayrıca adamlar kaleci forması satıyorlar 112TL'ye, o kadar pahalıya satmasalarda en azından satsınlar, kaleci yok mu bizde top oynayan ? ya da normal forma halinde, alan olmaz mı sizce ? Tolga ve Onur'un formalarını ?

En son Atesh tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 10:56.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Cemoli çalışmaların güzel , çalışmaların içinden gelerek reklam amaçlı olmadığı belli , renkleri tam tonlarına uydurursan bence daha iyi olucaktır , Lyon stilini bize uyarlayabilirsin mesela
                              Teşekkür ederim abi. Kesinlikle hiç bir reklam veya başka bir şekilde hiç bir amacım yok sadece muhabbeti olsun diye yabancı takım formalarına amatörce( ki bu zaten türk telekom fontundanda belli ) uyarlama yapıyorum photoshop ile. Lyon'un bir formasının uyarladığım hali.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buda baya iyiymiş ama arma rekli olsa daha iyi olur gibi
                                Teşekkürler. Haklısın kardeşim tabiki fakat bir çok renk kombinasyonunu deniyorum nasıl olacak diye. Bordo mavi armalı hali:
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X