Geçen seneki ürünler daha güzeldi kanımca :/
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senenin elit serisi nasıl?yAlCiN
Yorum
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Milli takımımızında giydiği elite serisi bu sezonun yeni ürünü. Barcelona gibi kulübe özel tasarım beklerseniz yanılırsınız. Ne marka değerimiz ne ekonomik gücümüz onlarla boy ölçüşecek düzeyde değil.
İnsanların zihnini bulandırmaya gerek yok. İdman ürünlerimizde yıllardır mavi ve lacivertin tonları kullanılıyor. Yeni kolleksiyonda bize en uygun renk ve tasarımlar seçilmiş yine. Aynı ürünün üsteki gibi renkleri de karşımıza çıkacaktır.
Güzel olmuş, hayırlı olsun.
Yorum
-
[/IMG][/QUOTE]
arkadas yine hayal kırıklıgı yine husran
neyse ben gs nin urunleri cıktıgında bakıcam benim kıstasım onlar yakında gorucezEn son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 19:11.yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUjfalujinin giydigi ne öyle ???
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben biraz rahatladimİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Paylaşılan Galatasaray forması Galatasaray'ın U17 takımının hazırlık maçında da giydikleri formalarından biri.
Hani şu bizim iki sezon önce mavisini geçen sezon bordosunu giydiğimiz formanın modelinden.
@yukarda paylaştığım idman ürününa daha önce paylaşmıştım. Armaların malzemeleri değişti ve en kalitelilerinden yapıldı diye biliyorum. Mesele nakış veya ısı ile transfer etmek değil dökülmemeleri.En son a f s tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 19:24.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum