Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

bizim cubulku formamiz özel olacaksa bu formadan olabilir belki.fena durmuyor

Yorum

• Çubuklu formamızda bi farklılık varmış sanırım bi arkadaşın söylediğine göre omuz tarafından göğse doğrumu öyle bişeler demişti belki de üstteki resim gibidir..
        aynen aynen

Yorum

• Formamiz böyle olsun satis rekorunu kirariz. Ben cok begendim. Renklerin yerleri tam oturmus.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• [QUOTE=blacksilva;1917742009]

Uploaded with ImageShack.us

bizimkine hayran kaldim

Yorum

• [QUOTE=atomania;1917742424][QUOTE=blacksilva;1917742009]

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta " yaaa bu ne yaaa biz şimdi Barcelona ve Juventus ile aynı formayımı giyeceğiz.Bize niye özel forma yapmıyorlar demesin "

Koskoca Barcelona ve Juventus aynı formayı giyiyor ama biz hala tutturmuşuz bir özel forma.Daha önce burda paylaşılan diğer takımların formalarını görünce herkes keşke bizimde böyle formamız olsa derdi şimdi burun kıvırır olduk.

Gerçi ben bu formanın bize yapılacağını sanmıyorum.Ben burda daha önce paylaşılan 5 çubuklu zigzaglı forma olur düşüncesindeyim.

Yukarıdaki forma benim tarzım olmamasına rağmen harika bir forma.Ben Aston Villa , Arsenal tarzı forma ve 3 kalın çubuklu forma severim herzaman.

Yorum

• Ya hu Barça'nın sırtındayken kimse beğenmiyordu formaları n'oldu şimdi böyle Barça'nın forması hiç hoşuma gitmediydi. Tasarım konusunda hala aynı fikirdeyim Ayrıca bize böyle forma yapmazlar.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Austre Wien'in dün akşam yüzüncü yıl kutlamaları çerçevesinde eski futbolcularının karmasıyla Luis Figo'nun all star takımıyla dostluk maçı vardı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mesele bizim renklerimize uygun olan tasarımı bulmak. Katalog veya özel ticaret yapanlar işin maliyetine ve karlılığına bakarlar.

Formalarımız çıksın hele. Görelim, dokunalım, giyelim, deneyelim, bunları yaptıktan sonra yorumda bulunmak daha sağlıklı olacaktır.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barça'nın forması bizim renklerle hiç olmamış.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barça'nın forması bizim renklerle hiç olmamış.
                        o forma zaten hiç bir renkle olmaz çok kötü olduğunu düşünüyorum...

Yorum

• Hiç ıyı durmamıs kı
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• [QUOTE=RESUL DAVULCU;1917743334][QUOTE=atomania;1917742424]
                            İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta " yaaa bu ne yaaa biz şimdi Barcelona ve Juventus ile aynı formayımı giyeceğiz.Bize niye özel forma yapmıyorlar demesin "

Koskoca Barcelona ve Juventus aynı formayı giyiyor ama biz hala tutturmuşuz bir özel forma.Daha önce burda paylaşılan diğer takımların formalarını görünce herkes keşke bizimde böyle formamız olsa derdi şimdi burun kıvırır olduk.

Gerçi ben bu formanın bize yapılacağını sanmıyorum.Ben burda daha önce paylaşılan 5 çubuklu zigzaglı forma olur düşüncesindeyim.

Yukarıdaki forma benim tarzım olmamasına rağmen harika bir forma.Ben Aston Villa , Arsenal tarzı forma ve 3 kalın çubuklu forma severim herzaman.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• 10 gün kaldı beyler az daha sabredin...
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Fenev serefsizleri Sezer Öztürk'e hemen Türk bayrakli formayi giydirmisler...
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X