Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burda durun.Nike'a sallayamayacağımız tek konu renk tonlarıdır.3 senedir formalarımızda kullanılan tonlar aynı.Bir standarda oturdu tonlar
    Renklerimizi bu zamana kadar en iyi şekilde uygulayan firma Nike'tır. Bunun ötesi yok. Renk konusunda hiç bir şey diyemeyiz.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu arada Nevzat Bey ile konuştum, forma tanıtım fotoğraflarının Nike tarafından çekileceğini söyledi.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        harbi yaa. nasıl ortaya çıkmıyor bu formaların bir resmi. içerde hiç adamımız yokmu bizim(bmn)
        valla kanımca cubuklu formamız bu, son 3 seneye bakınca da neden bu oldugu anlaşılır...

yAlCiN

Yorum

• Yok canım, öve öve bitiremedikleri 'bize özel' forma bu olamaz.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok canım, öve öve bitiremedikleri 'bize özel' forma bu olamaz.
            tahminim o forma yönünde ben beklentimi düşük tutup hayal kırıklığına uğramamak
            istiyorum
            yAlCiN

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              valla kanımca cubuklu formamız bu, son 3 seneye bakınca da neden bu oldugu anlaşılır...

İyi de hani katalog forması olmayacaktı, hani özel forma olacaktı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz komik gelebilir,

benim 3. renk önerim.

Karadeniz'in sembol'ü:

Findik

Karadeniz'de cok ekmek yenir.

Trabzon'un Trabzon ekmegi vardir:

Trabzon'un en meshur yemekleri bile ekmek'len yapilir veya yenir (Kiymali, Mihlama)

Krem - Kahve karisimi bir renk

Krem rengi hem bordo, hem mavi ilen cok birbirine uyan ve tamamlayan renkler
                11.03.2011

İlk olarak mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                deportivo

yazmim yazmim diyorum, duramiyorum

cogu yeni nike formalari bu kesim. Ali fuat abi özel forma özel forma diyince, kafa bulandirmayayim diyorum, ama seneye bu üstteki formanin bordo-mavi sini giyecegiz bana göre.
                22.02.2011

Krem rengi ihtimali var, arkadasimizin aldigi duyuma göre

Cubuklu forma üstteki gibi olma ihtimali yüksek

Yorum

• Durun hele bir bakalım uşaklar daha hiç bir şey belli değil. Varsayımlardan hareket ederek kendi kendimizi gaza getirmeyelim Az bi zaman kaldı zaten formaların çıkmasına. Çıktığı zaman hep beraber görürüz.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• çubuklu o forma olursa zaten bize özel forma denilemezki ona
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 4 tane formamız olmayacak mı? Hepsi mi özel olacak. Hadi üç tanesi aynı modelin farklı renkleri olsun, biri de katalog ürünü olur. (Ben bize özel forma yapacaklarına inanmıyorum.)

Yorum

• zaten takımın renkleri güzel. olmasa dahi alternatif forma ile renk olayını halledebiliriz. şöyle güzel bi forma yapsalar da alsak ikişer üçer. son üç seneki formalar nike ama beş para etmez.pazar stayla resmen.en azından büyük klüplere yaptığı dizayn ve kalitede çıkarsınlar 10-15 fazla olsun ama güzel olsun
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• ya şampiyon olsaydık şimdi şampiyonluğa özel bir forma daha çıkartacaktı nike. o formayı alıp giymek vardı... ufff

Yorum

• bende çubuklu formamızın bu olacağını düşünüyorum...

bize özel denilen gri formamızın da 2 sene önce giresunsporun da giymiş olduğu model olduğunu görmüştük

bu sene için çubuklu formamız en çok övülen formamız...o bile katalogdansa diğerleri nasıl olur acaba...inşallah yanılırız...
                            En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 19:19.
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çubuklu formamızı az çok tahmin ediyorum ki katalog ürünü olacak gibi duruyor yine...

bizimkiler işi ne zaman tamamen nike a teslim ederler yada anlaşma bu şekilde olur ancak o zaman formalar değişir...

çok değil psv eindhoven kadar özen istiyorum

formada reklam yeri bile özenle yapılmış...tamamen hazır şekilde teslim edilmiş...
                              psv nin yeni formalarıda aynı şekilde özenle reklam yerleri bile özel hazırlanmış olarak yapılmış...barcelonayı manu falan örnek bile vermiyorum psv kadar özen...

psv 2011-2012 deplasman forması

Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bayan forması bugüne kadarkilerin en güzeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X