İlk olarak Misina tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi yaa. nasıl ortaya çıkmıyor bu formaların bir resmi. içerde hiç adamımız yokmu bizim(bmn)
yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok canım, öve öve bitiremedikleri 'bize özel' forma bu olamaz.
istiyorumyAlCiN
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla kanımca cubuklu formamız bu, son 3 seneye bakınca da neden bu oldugu anlaşılır...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz komik gelebilir,
benim 3. renk önerim.
Karadeniz'in sembol'ü:
Findik
Karadeniz'de cok ekmek yenir.
Trabzon'un Trabzon ekmegi vardir:
Trabzon'un en meshur yemekleri bile ekmek'len yapilir veya yenir (Kiymali, Mihlama)
Krem - Kahve karisimi bir renk
Krem rengi hem bordo, hem mavi ilen cok birbirine uyan ve tamamlayan renkler
İlk olarak mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeportivo
cogu yeni nike formalari bu kesim. Ali fuat abi özel forma özel forma diyince, kafa bulandirmayayim diyorum, ama seneye bu üstteki formanin bordo-mavi sini giyecegiz bana göre.
Krem rengi ihtimali var, arkadasimizin aldigi duyuma göre
Cubuklu forma üstteki gibi olma ihtimali yüksek
Yorum
-
Durun hele bir bakalım uşaklar daha hiç bir şey belli değil. Varsayımlardan hareket ederek kendi kendimizi gaza getirmeyelimAz bi zaman kaldı zaten formaların çıkmasına. Çıktığı zaman hep beraber görürüz.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
zaten takımın renkleri güzel. olmasa dahi alternatif forma ile renk olayını halledebiliriz. şöyle güzel bi forma yapsalar da alsak ikişer üçer. son üç seneki formalar nike ama beş para etmez.pazar stayla resmen.en azından büyük klüplere yaptığı dizayn ve kalitede çıkarsınlar 10-15 fazla olsun ama güzel olsunEski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
bende çubuklu formamızın bu olacağını düşünüyorum...
bize özel denilen gri formamızın da 2 sene önce giresunsporun da giymiş olduğu model olduğunu görmüştük
bu sene için çubuklu formamız en çok övülen formamız...o bile katalogdansa diğerleri nasıl olur acaba...inşallah yanılırız...En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 19:19.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu formamızı az çok tahmin ediyorum ki katalog ürünü olacak gibi duruyor yine...
bizimkiler işi ne zaman tamamen nike a teslim ederler yada anlaşma bu şekilde olur ancak o zaman formalar değişir...
çok değil psv eindhoven kadar özen istiyorum
formada reklam yeri bile özenle yapılmış...tamamen hazır şekilde teslim edilmiş...
psv 2011-2012 deplasman forması
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum