Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyin bilgisi isteniyor tam olarak anlamadım?
    Neden formalarımızda logo yoktu.
    7

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aylarca konuşuldu burada, sene değişti evladım. Sen neyi soruyorsun şimdi?
      Yeni öğrendim sordum kötü mü yaptım?
      7

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden formalarımızda logo yoktu.

bu sorunun miladı geçti. şimdi bunu sormandakı amaç nedir?
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Ya şurda suçlayacağınıza cevabı söyleseydiniz bitmişti mesele.
          7

Yorum

Yeni öğrendim sordum kötü mü yaptım?
            Araştırmadan, okumadan direkt gelip hazır bilgi almaya çalışmak çok kötü bir hareket. İnternet elinin altında, google amca senin emrine amade. Sadece bu forumda arama yapsan yüzlerce mesaj ve sorunun neden kaynaklandığını açıklayan yazılar bulabilirsin.

Bunları yazana kadar soruna cevap verebilirdim ama vermiyorum. Armut piş ağzıma düş yok

Herkes gelse 4-5 ayda bir aynı soruyu sorsa olur mu? Biraz araştır.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bu fotoğraflara tamamen bütün oalrak baktığım zaman nike'ın sadece yan çubuklu modeli bana güzel geliyor

zaten bu firmaların hiçbirinin bize özel forma yapmayacağı düşünülürse nike'ın sadece 1 sene becerebildiği arkaya yazı yazma işini hangi firma yapacağını söylerse ihaleyi ona verelim gitsin

sonuçta madem bizim isteediklerimiz olmuyor en azından taraftarın fikirlerine yatkın firmalarla çalışmalıyız

mesela bize bir kere sorulmadı ki kardeşim siz taraftar oalrak en azında katalogta ki ürünlerden hangisini beğendiniz?

çıkarıp veriyorlar elimize diyorlar ki bu senenin formaları bunlar alırsanız alın almazsanız...
              gibi

oysa sorsa siz hangi formayı beğeniyorsunuz çıkarsa daha çok satış yapacak ama anlamıyor sığırlar...

yani bu formarlaı buraya yapıştıran arkadaşın yaptıklarını sadece anket oalrak ekelyeceksin
              adamalr bunu yapmaktan aciz
              o kadar profesyonelce yapılıyor bu işler bizim kulüpte dikkat edilirse

bu sene nike'ın 3 senesi
              yani bir nev'î ustalık sezonu

iyi forma yapamazlarsa ve yine nike ile devam edilirse kisme bu taraftar niye forma almıyor,niye çakmasını alıyor diye suçlayamaz

mesela ligte her takımın beyaz forması olmalı diye bir şey olduğu söylendi forumda ama ligte beyaz forması olmayan takımlar var bu sene

mesela en başta fener bahçenin bu sene beyaz forması yok
              vs.

yani ben illaş u marka olsun demiyorum
              bana sorarsanız ben gider direk lesconla anlaşırım
              çünkü size özel forma yapacak ürünleri makul fiyata satabilecek tek firma o

ts clubtan adam akıllı 1 polar çıkıyorsa senede,formalarda kumaş kalitesinin iyi olduğu söylene söylene her sene malum katalog ürünleri kakalanıyorsa ve taraftarın istediği renkleri ufak bir yazıyı bile tutturamıyorsanız bu işte sıkıntı var demektir

kısacası bizim kulübün ürünleri ve dormaları taraftar tatmini açısından bana kalırsa fiyasko olmasada fiyaskoya yakın olup vasatın bile altındadır.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Adamı soru sorduğuna pişman ettiniz be. ççç

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamı soru sorduğuna pişman ettiniz be. ççç
                  Ağaç yaşken eğilir
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Liverpool maçında neden formalarda logo yoktu bilgisi olan?

armalar o macta vardi ama formalara aceleci basildigi icin macin gidisatinda kopu verdiler. yagmurlu macti ayni zamanda

Yorum

• rezil oldugumuz olayi yine konusmayalim bu konu kapansin

Yorum

• Çubuklular her zaman favorim ama şu yan çizgili olan formada çok güzel gözüküyor gözüme. Üstteki TS12 adlı forma. İnşallah öyle bir forma çıkarırlar bu sene çok güzel görünüyor.
                        Bize Her Yer Trabzon!

Yorum

• Ne zaman çıkacak formalar kesin bir tarih var mıı?

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne zaman çıkacak formalar kesin bir tarih var mıı?
                            1,5 ay önce "2 hafta sonra",
                            1 ay önce "2 hafta sonra",
                            15 gün önce "2 hafta sonra",
                            Denildi..

Şimdi soruyorsun gelir 2 hafta sonra derler.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1,5 ay önce "2 hafta sonra",
                              1 ay önce "2 hafta sonra",
                              15 gün önce "2 hafta sonra",
                              Denildi..

Şimdi soruyorsun gelir 2 hafta sonra derler.
                              valla aynen öyle ama benim bildiğim temmuzun ortalarına doğru çıkacak.çünkü her sene gecikiyo
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• "Formalar 2-3 hafta icinde lansman edilecek. Son yillarin en güzelmformalari geliyor"
                                Kaynak Nevzat Aydin
                                (Twitter)
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X