bordo ağırlıklı formalar bizim için klasikleşmeli bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Calor bozmuş işi
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas tasarımı yapıp paylaşmanın anlamı nedir?İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeşekkür ederim. ben sadece fikir vermesi ba'bında resimleri ekliyorum. trabzonspor taraftarının diğer takım taraftarlarından farkı var. bizim forumumuz şu an ki en iyi taraftar forumu. o sebeple özgün çalışmalarımızı sayfalarımıza bol bol koyuyoruz ki diğer takım taraftarları anlasın farkımızı.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bir ara formalar 10-15 gün içinde açıklanacak denmişti tam tarihini hatırlamıyorum ama ligin 33. haftası falan olması lazım. Hatta son maça yeni formayla çıkarmıyız muhabbeti olmuştu. İki hafta neredeyse bir ay oldu. Kulübün şimdi Zokora forması satıyor olması gerekiyordu.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamini daha önce aciklamisti.Ayrıca bunu yapan tek taraftar grubu veya topluluğu biz değiliz. Aynı şekilde diğer takımların taraftarları da bu çalışmaları yapıyorlar.
Başlığın adına dikkat!En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 15:30.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR NIKE KOLLEKSİYONU:
Yorum
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool maçında neden formalarda logo yoktu bilgisi olan?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum