Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bordo ağırlıklı formalar bizim için klasikleşmeli bence...
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Trabzonspor - Adidas Kolleksiyonu:

Yorum

• Hepsi bir birinden güzel, harika olmus Adidas. Nike formalarina fark atar be. Müthis
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Formalar güzel olmuş. Ama bana göre şortsuz ve çorapsız görmeden olmaz. 3nünde aralarındaki uyum çok önemli. Mesela bu sene ki formalar güzel ama çoraplar kötüydü. Beyaz şeritler bütünlüğü bozuyordu bana göre.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Adidas tasarımı yapıp paylaşmanın anlamı nedir?
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Dundee United 11/12

Yorum

• Calor bozmuş işi
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• kalın çubuklu istiyorum.. porto nunki gibi mesela..

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adidas tasarımı yapıp paylaşmanın anlamı nedir?
                    İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    teşekkür ederim. ben sadece fikir vermesi ba'bında resimleri ekliyorum. trabzonspor taraftarının diğer takım taraftarlarından farkı var. bizim forumumuz şu an ki en iyi taraftar forumu. o sebeple özgün çalışmalarımızı sayfalarımıza bol bol koyuyoruz ki diğer takım taraftarları anlasın farkımızı.
                    Anlamini daha önce aciklamisti.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bir ara formalar 10-15 gün içinde açıklanacak denmişti tam tarihini hatırlamıyorum ama ligin 33. haftası falan olması lazım. Hatta son maça yeni formayla çıkarmıyız muhabbeti olmuştu. İki hafta neredeyse bir ay oldu. Kulübün şimdi Zokora forması satıyor olması gerekiyordu.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamini daha önce aciklamisti.
                        Daha önce de yüzlerce kez yazıldı. Başlığın adına baktınız mı hiç? Buraya gelip tasarım paylaşmaya bir şey denmez. Hatta varsa içimizde tasarımcı desteklenir. Ama işi şahsi şova çevirenler var. Buna hiç gerek yok. Ayrıca bunu yapan tek taraftar grubu veya topluluğu biz değiliz. Aynı şekilde diğer takımların taraftarları da bu çalışmaları yapıyorlar.

Başlığın adına dikkat!
                        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 15:30.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRABZONSPOR NIKE KOLLEKSİYONU:
                          Peki nasıl yapıyorasun Nike ve Adidas formalarının netten mi yapıyorsun programdan mı

Yorum

• Liverpool maçında neden formalarda logo yoktu bilgisi olan?

7

Yorum

• Neyin bilgisi isteniyor tam olarak anlamadım?
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Liverpool maçında neden formalarda logo yoktu bilgisi olan?
                                Aylarca konuşuldu burada, sene değişti evladım. Sen neyi soruyorsun şimdi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X