Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok merak ediyorum yeni formaları çok.

Yorum

• TRABZONSPOR NIKE KOLLEKSİYONU:

Yorum

• En çok 3. yaptığımı beğendim.

Yorum

• Ortadakinden Türk Telekom yazısını çıkar logoyu az daha yukarı çek büyüterek biraz oldu sana süper bir Tişört yokları satar uygun bir fiyat ile..

Yorum

• TS15 TS12 TS16 güzel gözüküyor.beyaz forma dediğin bi anlam ifade etmeli bizden bişiler taşımalı buradaki gibi.

Yorum

• Nike geçen sezon yaptığı formaları çok beğenmedim ama ligte bizim formalardan daha güzel bir formada görmedim. Adidas ağzıyla kuş tutsa geçen senedeki formalarımız gibi forma yapamaz. Bence nike'la hep devam edelim ama daha güzel forma ve ürünler konusunda yönetim de hem başarı getirsin takıma hemde devamlı baskı yapsın üretici firmaya. Böylece formalardaki kalite artacaktır.

Yorum

• Ben TS08'i cok begendim.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• arkadaşlar bu hafta formaların tanıtılacağı söylenmişti 15 gün önceden.
                  ama ses,seda yok
                  yukarıdaki forma örnekleri nedir?
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• [QUOTE=Tatar Kemal;1917688893]TRABZONSPOR NIKE KOLLEKSİYONU:

Tatar Kemal kolleksiyonun harika!!!

Benim ençok beğendiğim ve her yıl giymemizi hayal ettiğim formalar TS01 TS03 ve TS04.

Beyaz olarak TS05 ve TS16 ideal.

Ama en ciks olan TS08.

Umarım bu modeller bu yıl vitrinde olur.

Yorum

• acaba yunus emre sel formalarin cikis tarihini biliyormudur...

twitterde sanki öyle bir msj yazdi

baglantisi olan bi sorsun

Yorum

• Forma nasil olursa olsun da Allah aşkına artık şu renklerimize geri dönelim. Bordo Turkuaz değil, Bordo Mavi forma istiyorum ben.

Yorum

• koleksiyonu beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. nike'nin sadece yeni ince çizgili formasını ayarlayamadım. onuda ayarlayabilirsem nike'nin tüm koleksiyonundaki dizaynların bordo-mavi şeklini ortaya çıkartırız.

TS 08 sanırım bu sezon gs'nin giyeceği formalardan birisi olacak.

Yorum

• Tatar Kemal şablonları paylaşabilirmisin ?

Yorum

• TS07, TS04, TS09 harika. Nike'a mail atsak mı böyle formalar istiyoruz diye.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• şu yeni formalar tanıtılsada rahatlasak hemen bir kolse forması alsak
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X