Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• a f s abinin bir önceki sayfada yazdığı mesajlardan dolayı beklentilerim baya aşağı düştü. Hoş zaten özel ofis olayı hevesimi kırmıştı, şimdi sıfırlandı diyebilirim. Sanıyorum ki GS'nin formaları bizimkinden güzel olacak. Güzel olmasa bile daha ayrıntılı şeyler içerecek kendilerine has.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• kemal abi, celtic gibi çubukları yatay olan bordo mavi ve yeşil üzerinde ince çizgileri olan formalar çok güzel.ellerine sağlık. heycanlandım bir an açıklandımı die güzel olmuş inşaallah nike ın tasarladıkları daha güzel olur
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kemal abi, celtic gibi çubukları yatay olan bordo mavi ve yeşil üzerinde ince çizgileri olan formalar çok güzel.ellerine sağlık. heycanlandım bir an açıklandımı die güzel olmuş inşaallah nike ın tasarladıkları daha güzel olur
            inşallah inşallah... yeni formalarımız çok güzel olacak diye dua ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar da Adidas çalışmalarımız. bakalım nasıl duruyor?

Adidas'in cizgilerine hayranim. Parcali ve bordo forma cok hos olmus.

İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu da cok güzel duruyor.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        a f s abinin bir önceki sayfada yazdığı mesajlardan dolayı beklentilerim baya aşağı düştü. Hoş zaten özel ofis olayı hevesimi kırmıştı, şimdi sıfırlandı diyebilirim. Sanıyorum ki GS'nin formaları bizimkinden güzel olacak. Güzel olmasa bile daha ayrıntılı şeyler içerecek kendilerine has.
                        Ben Trabzonspor'un formalarının Galatasaray'dan daha kalitesiz, daha kötü olduğunu hiç söylemedim söylemem. Formaların tanıtımı yakın gerçek güzellikleri çıkınca göreceğiz zaten. Gözünüzde büyütmeyin şunları.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Katalogdan da olsa artik ciksin su formalar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Trabzonspor'un formalarının Galatasaray'dan daha kalitesiz, daha kötü olduğunu hiç söylemedim söylemem. Formaların tanıtımı yakın gerçek güzellikleri çıkınca göreceğiz zaten. Gözünüzde büyütmeyin şunları.
                            "Biz de bu özen ve inceliği istemiştik en azından. Umarım dedikleri gibi yeni dönem siyahla beyaz kadar farklı olur.

Yukardaki mesajım kendime, kulübe, taraftara herkese."

Yok hocam öyle dediniz demiyorum zaten de sizin mesajların içinde her zaman umut veren şeyler olurdu bu seferki biraz emin olmayan bir mesaj olunca insan ister istemez düşünüyor. Sonuçta forumda bu konuda bilgi alabilen, iletişimde olan ve bunu bizimle paylaşan sizsiniz.

Yorum

• Formaların lansmanı ile ilgili program henüz netleşmediği için kesin bir tarih veremiyorlar. Geçen sene 26 Haziran olduğunda göre yine futbolcuların ve yeni transferlerin olduğu bir tarih seçilir diye düşünüyorum. 20 Haziran'dan önce yeni forma ve ürünler satışta olur büyük ihtimalle. Satış sitesi de yenileniyormuş.

Nike ürünleri şu an Trabzon'da arma ve sponsorların nakış ve transfer işlemleri sürüyor. Daha önceki tarihleri yine yetkililerden aldığım bilgilere dayanarak söylemiştim. Elçiye zeval olmaz.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da formalarını en erken yine Trabzonspor duyurmuş olacak.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X