Formalar bir kaç gün sonra kamuoyuna açıklancakmış, daha doğrusu gösterilcekmiş, eğer şampiyon olursak inşallah, Türk Bayrağını yapıştırma mı yapcaklar ?
Bu haber'in kaynağı ne ?
Formalarımızın çıkmasına daha var.Bir kaç gün içerisinde çıkarmazlar.
Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Ali Fuat abi sana bir sorum olacak. Hafta sonu Trabzon'daydım. Ts Club'e bir şeyler almak için girdim ve çıkarken mağaza sorumlusu ile konuştum. Formaların Trabzon'a geldiğini ve armalarının hazırlandığını söyledi. Dikiş mi olacak soruma ise dikiş futbolcuları rahatsız ettiğinden dolayı yapıştırma olacak dedi. Bu konu hakkında bilgin var mı acaba?
Bu formaları gören birisi fotoğrafını çekse de bizde görsek. Acayip meraklandım
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Armanın nakış olması elbette güzel, fakat pratik ve ekonomik olduğu için ısı transferi tüm dünyanın tercihi ise; en iyisi tercih edilmeli.
Barcelona'nın armasının kendisi, üzerindeki motifler, -ısı ile transfer edilen bir malzeme olduğu halde- düşecek gibi görünmüyor. Umarım bizim de armamızı yenilemişken, rengini doğru, büyüklüğünü de biraz daha büyük kullanırlar.
Doğru malzeme, doğru renkler, doğru uygulama umarım taraftarın yıllardır beklediği bu haklı doğrular biraraya gelmiştir.
Yorum