Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptan bu siyah formayı baskı şeklinde yaptırablir miyiz...
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

19 egemenlik demek.
      19 verilen sözü tutmak demek.
      Manchester United için 19 tarih demek.
      Görev devam ediyor.

19 başaşağı çevrilince 61 oluyor. Darısı bizim başımıza.

Şampiyon olan takımların veya başa oynayan, iyi futbol oynayan takımların genelde Nike giyiyor olması dikkatinizi çekiyor değil mi? Kimbilir belki de sıra bize gelmiştir.
      arkadaşlar benim memleket çorum yani plakası 19 çevrilince 61 oluyo
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• DÜn mİlanin gİydİĞİ formalar harİkaydi ...yenİ sezon formalariymiŞ ama ne yazik kİ adİdas yapiyor...

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          DÜn mİlanin gİydİĞİ formalar harİkaydi ...yenİ sezon formalariymiŞ ama ne yazik kİ adİdas yapiyor...

Bu dimii ? Gerçekten çok güzel.

Yorum

• İnce çubuklular bana hep pazar işi gibi gelir
            Porto ve Barca'nın giydiği kalın çubuklulara tavım bende.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İnşallah olmuştur.
              Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Avni Aker'de "Bordo" renkli savaş!

Trabzonspor, Avni Aker'de bordo renkli formayı giyecek...

Trabzonspor bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 33. hafta maçında, bordo forma, bordo şort ve bordo ve çorapla sahaya çıkacak.
                Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkçası ben bu formada beğenecek bir şey göremedim. Tabi bu zevk meselesi, ama ben bu şekilde düşünüyorum.

Mesela formadaki parçaların bir anlamı var mı? Yoksa ne amaçla o parçalar çizildi? Sadece görsellik olsun diye yapılmışsa, biraz yavan olmuş Bence.
                  Evet parçalar biraz anlamsız oldu. Ama zaten benim amacım bordo mavi ve siyah ın uyumunu göstermekti. Bence renkler gayet uyumlu. Bu renklerde forma güzel olabilir..

Yada onun yerine Siyah-Şeritli:

61>34

Yorum

• Bordo'nun uğuruna devam ediyoruz güzel haber.

@Furky

Siyah üzerine Bordo-Mavi şerit harika olmuş ama reklam kötü durmuş farkındasındır sende
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bordo forma oh be uğurlu geliyor bu forma bu sezon en beğendiğim forma.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Keske bizde Son Hafta Karabük' te yeni Formalarimizi giysek bir cok Takimin yaptigi gibi Avrupada...
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bordo'nun uğuruna devam ediyoruz güzel haber.

@Furky

Siyah üzerine Bordo-Mavi şerit harika olmuş ama reklam kötü durmuş farkındasındır sende
                          Evet ama paintte bu kadar oluyo ya :P Bi türlü yapamıyorum türk telekom yazısını
                          61>34

Yorum

• Bu yaz Bordo formayı alacağım şampiyon olacağımız için 2010-2011'de bu forma uğuruyla kazandık diye göstermek için
                            Birde yeni forma alacağım Bir adette iddaa'ya girdiğimiz arkadaştan gelecek 3 forma olacak
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah olmuştur.
                              oldu oldu ellerine saglik. böyle bir beyaz formamiz olsa varyaaa

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

biraz detail ekledim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X