Bundesliga takimlari bugün yeni formalari ile sahaya ciktilar. Keske bizde haftaya yeni bir forma ile mücadele etsek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın bayanlara özel kesimleri ile bayan taraftarlarımız istedikleri formalara kavuşmuş olacak.
Yorum
-
Formalarımız hele hele bu seneki formalarımız 10 numaraya yakınformalar,sadece eksik olan kendimize has bir klasiğimizi yaratamamak,onu da hallettikmi şam da kayısı muhabbeti.
Benim tek derdim ederi,
kulübe katkı yapmak istiyorum,etrafımdaki Bordo Mavi ye zerre sempatisi olan eşe dosta forma almak istiyorum ama 80 isim le 90 tl yıkıyor beni.
Devrim yapıp 80-90 arası olan tüm formaları 40-50 arasına çekmek istiyorum,ondan sonra bak bakalım satışlar nasıl 2 ye 3 e katlanıyor.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 20:59.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet bizim çubuklu forma bu üsttekilere 10 basar
ayrıca bizim yeni sezon formaları hazırlanmış 10 gün içerisinde taraftara tanıtılacakmış...
hem daha iyi tanıtım mı olur maçta giyerek en iyi tanıtımı yapmış oluruz...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
- Atesh bu kimseyi beğenmez , sanki buraya ne geldiyse onunla geldi .
- Neyse konumuza dönersek 3.rengimiz Siyah olmalı diye düşünüyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildiMilan'ın forması alakalı olarak eklenmiştir, sebepsir yere eklenmedi. Barcelona'nın Nike formasının ince çubuklusu hiç olmamış dedik ama buna karşın Nike'a göre, Adidas ince çubukluyu daha iyi tasarlamış dedim. Tabii sen konuyu takip etmediğin için anlamazsın.
Diğeri, anladınız dememin sebebi, iyi ki bi site buldunuz dememek için dedim. Neyse daha fazla seviyesizleştirmeyin beni durup dururken
Saygılar.
Yorum
-
İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aykırı renkte forma için siyah..•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Açıkçası ben bu formada beğenecek bir şey göremedim. Tabi bu zevk meselesi, ama ben bu şekilde düşünüyorum.
Mesela formadaki parçaların bir anlamı var mı? Yoksa ne amaçla o parçalar çizildi? Sadece görsellik olsun diye yapılmışsa, biraz yavan olmuş Bence.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazi bordo olsun daha iyi. yapsana zeminsiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum