a f s hocamın açıklamaları ve medyada çıkan haberler formadan beklentilerimizi oldukça yükseltti. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea f s hocamın açıklamaları ve medyada çıkan haberler formadan beklentilerimizi oldukça yükseltti. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
Yorum
-
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykırı renkte formamız olacak mıydı gri gibi. Sanırım olacaktı. Bilgi var mı ?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet olacak..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk hakkında bilgi var mı diye sormuyorum
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Mesela Lyon formaları çok hoşuma gitmiştir hep , şu iki şerit bizim karakterimiz olmalıdır mesela ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum