Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önyargi falan yok zaten kardes bende çok begendim antrenman formalarini
    Biz ÇILGINLAR tayfasiyiz!!!

Yorum

• ya bence kappa en iyisiydi
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• ilk izlenim iyi...
        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• bencede antreman formalari çok güzel duruyu vucutta
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• insallah 2. puma dönemi takimimiza hayirli olur. ilk görüntü güzel, bakalim formalar nasil olucak. insallah beyaz bi formamiz da olur bu sene...

Yorum

• renklere uyulacak olmasi guzel.ucuncu rengi merak ettim insallah beyaz degildir(aciklamasini altta yapacagim)

bugun puma magzasina gittim.italta ve gana formasina baktim.bir forma daha vardi ama takimi hatirlayamadim.

1.formaya hafif diyen arkadas hangi formaydi o merak ettim.benim baktigim formanin agirligidigerlerinden fakli degildi.neyle tarttin onu kuyumcu tartisi ilemi.formalar hafif evet bir tisort kadar iste.

2.beyaz formaya(usteki insallahin cevabi) elimi icne sokunca elim gozuktu.beyaz tenliyim ustelik zencilerin gozukmesi coook normalmis.

3.kumas fena degil kappa gibi likrali gegil tabii .ama italyanin ve yakali formasi orda hos degildi begenmedim sifir yaka en iyisi bence.ben zaten o tarz akalari severim.

4.forma 80 kusur milyondu oha dedim icimden bizimkide ole olursa ayvayi yedik.ts clubi mumla arariz.fiyatlarin %20 asagi olmasi lazim.trabzonlulara pahali o fiyatlar.

5.fazla cesit yoktu.ama reklerimiz gozumuze daha hos gelir galiba.

son lafim formalar fena degil abartmaya da gerek yok ama.gelince zaten herkes gorcek cok hafif degil,kalitesi fena degil.

artik kappayi unutalim.ilk izlenimler guzel soru isaretleri var ama onlarda giderilir herhalde. pahalida olmazsa 1-2 tanede puma olur.

notumanin sapkalari cok kotu yani kumasi bana hos gelmedi iyilestirme olur herhalde.cizgili ornek yoktu hic nasil olacak fikrim yok.

Yorum

• yeni antreman formalari çikiyor sitede bunun hakkinda yazi bile yok. onu geçin site pumayla ilgili bir anlasma var diye bile yamadi. bu nasil yöneticilik. yapsana kardesim reklamini. geçen sene atay baskan gece düzenledi formalari tanitti bunlar bu sene onu bile yapmazlar.
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• antrenman formalari güzel ama kirmizi olmasi biraz ters oldu gibi zamanla alisiriz.

Yorum

• hayirli olsun demekten baska bir sey demiyorum

Yorum

• ben de çok begendim idman formalarinin kenarlarindaki mavinin rengide çok güzel olmus çubuk forma çok güzel olacak, bence en iyi formamiz geliyor gibi...
                      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• insallah formalarin renkleri tutturulur.lacivert ve kirmiziya hayir !!!
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• kirmizi güzel degil ama lacivert idare eder
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Kendimi Sulukule filmlerinde müzigi duyar duymaz oynamaya baslayanlar gibi hissediyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bordo-mavi ve TS amblemi olunca hersey ne kadar güzel gözüküyor... Hayatimda Puma'nin önünden geçmem derdim yillardir ama, çiksa da bir an önce alsak valla...

Yorum

• ben de TV'de gördüm korktugumuz gibi degildi
                              çok sik olmus gerçekten,
                              bu arada TS Club formalar da epeyce ucuzlayacakmis haberiniz olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              "Trabzonspor bir çember gibi,
                              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Ya arkadaslar simdi lacivert veya kirmiziya laf ediyosunuz ama kappa zamanindaki turuncu ilk zamanda bize nasi geldi ise bu kirmizilaa mavide bi garip geldi. Inaniyorum ki zaman geldikçe pumaya daha da çok izinacaz
                                Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X