Fotomaç iyi tuzağa düşmüş bu formalar olacağını sanmıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Galatasaray haberinin yalan olduğunun belgesi yine bu sayfalarda yer aldı. ( Merak edenlere arka sayfada yayınlandı http://www.internetspor.com/foto-gal...r-geliyor.html )Taraftarlar çalışma yapıyor ve internette yayınlanıyor. Forma haberlerinin takip edildiği yabancı siteler var onlar için Galatasaray ismi -şimdilik- Trabzonspor haberinden daha çok haber değeri taşıyor. Üstünde yapanın imzasının bile olduğu forma tasarımları dönüp dolaşıp yurtdışı kaynaklı gibi gösteriliyor.
Trabzonspor ile ilgili haberlere itibar etmeyenler bazen bu tür yanlış haberlere kanıp onlara daha güzel forma yapılacağını zannediyor.
Nike Galatasaray'a bilinen modellerin dışında yeni bir çalışma yapmayacak.
Fotomaç iyi tuzağa düşmüş. Demek bizim tasarımları az takip etseler ne haberler yaparlarEn son a f s tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 19:41.
Yorum
-
Zaten Galatasaray formaları bunlar olsaydı burda Nike bize özel şeyler hazırlıyor diyemezdi bir allah kulu.
İyi ki bunlar yalan çıktı.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Uzun kollu formalarda umarım diğer formalarla aynı anda çıkar. Yönetim gurbetçilerden büyük kar bekliyor ama onların beklentisini karşılamıyor. Gurbetçilerin çoğu uzun kollu forma almak ister. Yıllardır çoğu TS Club'ta ürün yokluğundan sadece forma alırdı ürün yelpazesi geniş olursa her türlü TS Club karını katlar..
Yorum
-
1. Onlar gs nin yeni formalari degil
2. Nike harbi kumas kullandigindan o aslan ve ligo yapilsmiyor! Adidas bunu yapiyor.. Adidasin böyle sekil bastigi forma varsa, anlayinki o forma dandik!! Kumasi Nike'in en kötüsü ilen kiyaslanamaz!!
3. Gs bordo renke merak salmis ççç adamlar turuncuyu caldi.. Gecen sene renklerini (pembe) buldu demisken, simdi yine bize özeniyorlar
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray haberinin yalan olduğunun belgesi yine bu sayfalarda yer aldı. ( Merak edenlere arka sayfada yayınlandı http://www.internetspor.com/foto-gal...r-geliyor.html )Taraftarlar çalışma yapıyor ve internette yayınlanıyor. Forma haberlerinin takip edildiği yabancı siteler var onlar için Galatasaray ismi -şimdilik- Trabzonspor haberinden daha çok haber değeri taşıyor. Üstünde yapanın imzasının bile olduğu forma tasarımları dönüp dolaşıp yurtdışı kaynaklı gibi gösteriliyor.
Trabzonspor ile ilgili haberlere itibar etmeyenler bazen bu tür yanlış haberlere kanıp onlara daha güzel forma yapılacağını zannediyor.
Nike Galatasaray'a bilinen modellerin dışında yeni bir çalışma yapmayacak.
Fotomaç iyi tuzağa düşmüş. Demek bizim tasarımları az takip etseler ne haberler yaparlarEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi her ne kadar gerçek olmasada sence nasıl bu kırmızı formaları ? fikrini merak ediyorum...
Bu arada Nike zaten ambleminin yerini hiçbir şekilde değiştirmiyor benim bildiğim..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs derken ürünlerin Trabzon'a ulaşmasını düşünmüş olabilirler. Biz yine mayıs sonunu beklemeliyiz gibime geliyor. Olası bir şampiyonluğun havası ile oluşacak atmosferi niye değerlendirmeyelim ki?
Çok haklısınız, (inşallah) oluşacak şampiyonluk havası ile ürün satışlarından kulübe fazladan bir futbolcu bile kazandırılabilir.
Kaldı ki takımımızın bu sezonki mücadelesi ve yönetimimizin ürün pazarlama konusundaki bu doğru adımlarından sonra forma ve diğer ürünleri almak için şampiyonluğun ön koşul olmaması lazım.
En azından forumda bu sayfaya göz atmış herkesin en az bir yeni sezon ürünü alması gerektiğini düşünüyorum.
Madem söylenenlere göre o kadar çeşit olacak herkes durumuna göre bir ürün almalı, kimse illa ki 200 TL'lik forma almak zorunda değil.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransizlar kendi formalarindan hic memnun degil hem fiyat olarak ( 110€ ), hemde tasarım olarak. Özellikle beyaz formayı hic beğenmiyorlar pijama gibi diyorlar
Demek ki insandan insana degisiyor. Bende gayet hos buluyorum.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
inşallah bizde de taraftarın fikirleri somutlaştırılır
Taraftarlarımızın tasarladığı formalar
Daha önce taraftarlarımız tarafından tasarlanan forma çalışmaları, ESSTORE sorumlusu yöneticimiz Mustafa Akgören tarafından Lotto firmasına uygulama için gönderilmiş idi. Bugün firma yetkilisinin getirdiği numuneler tesislerimizde Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve yöneticimiz Mustafa Akgören tarafından incelenerek, fikir alışverişinde bulunuldu.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hiç böyle birsey duymadim, herkes gayet basarili buluyor formaya bu kadar para vermeyeceklerine ama görüntü olarak dünyanin en iyi formalarini giyidiklerini söylüyorlar.
Demek ki insandan insana degisiyor. Bende gayet hos buluyorum.En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 14:59.HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah bizde de taraftarın fikirleri somutlaştırılır
Taraftarlarımızın tasarladığı formalar
Daha önce taraftarlarımız tarafından tasarlanan forma çalışmaları, ESSTORE sorumlusu yöneticimiz Mustafa Akgören tarafından Lotto firmasına uygulama için gönderilmiş idi. Bugün firma yetkilisinin getirdiği numuneler tesislerimizde Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve yöneticimiz Mustafa Akgören tarafından incelenerek, fikir alışverişinde bulunuldu.
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi her ne kadar gerçek olmasada sence nasıl bu kırmızı formaları ? fikrini merak ediyorum...
Galatasaray taraftarının Nike diye hazırladığı forma Puma'ya, Eskişehirspor taraftarının hazırladığı Lotto forma Nike'a benziyor. Tasarım yapılacaksa bu işin eğitimini almış uzmanlarına bırakmak en iyisi bana göre.
GS'nin taraftar çizimi olduğu belli olan bu formaları Nike çizgisi pek taşımıyor gibi. Armanın kullanımı logonun yeri hiç standartlara uymuyor. Nike her sezon kolleksiyonunu yeniliyor. Ürünlerin moda, tasarım, üretim pazarlama gibi çok farklı boyutları var.
Eskişehirspor'un şimşekli formaları ise hiç olmamış.
Beyaz olanı Nike çakması, diğer şimşekli olanlar da hiç olmamış. Siyah kırmızı degrade ( renkten renge geçişi ) olanın altına şortu nasıl ayarlayacaklar acaba? ( içlerinde uygulanabilir olan tek model o. Degradeyi de Puma kullanmıştı yine)
Diğer takımların formalarını ve idman ürünlerini gördükçe Trabzonsporumuzun güzellikleri ortaya çıkıyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 15:49.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum