Formalarımız yurdışında yapılıyor. Nike'ın pek çok ülkede fabrika ve üretimi var Malezya diye hatırlıyorum. Bizim formalarımız Hollanda üzerinden geliyor diye biliyorum.
Nike, Sercan Yildirim'a büyük deger veriyor. Facebook ve Youtube'da gayet güzel reklam yapiyorlar. Ronaldo, Ibrahimovic, Özil, Götze, Walcott, Neymar, Arshavin gibi yildiz oyuncular ile beraber sponsporlugunu yapiyor.
Youtube'da bu oyuncular icin videolar hazirliyorlar ve büyük ihtimalle Sercan'a da bir clip hazirlayacaklar.
Sercan icin müthis bir reklam, acaba Burak, Selcuk gibi oyuncular icin böyle sponsorluk yapamazlar mi? Özellikle sampiyon olduktan sonra.
Heralde yeni "Superfly" kramponlari tanitiyorlar.
Formalarımız yurdışında yapılıyor. Nike'ın pek çok ülkede fabrika ve üretimi var Malezya diye hatırlıyorum. Bizim formalarımız Hollanda üzerinden geliyor diye biliyorum.
Bende CEYHUN'un forması var.TAİWAN yazıyor.Çok da güzel değil ben hiç beğenmedim kalitesini,bizim burada ki amatör takımlara yapılan nıke ile eşdeğer de.
Bende CEYHUN'un forması var.TAİWAN yazıyor.Çok da güzel değil ben hiç beğenmedim kalitesini,bizim burada ki amatör takımlara yapılan nıke ile eşdeğer de.
Mısır'da üretilen formalarımız da vardı. Farklı modeller farklı ülkelerde yapılabiliyor. Bu sezon hepsi aynı yerden gelecek. Bu seneki formalarımızın kaliteleri gayet güzel, yeni sezon modeller ve kumaşlar herkesin hoşuna gidecek endişe etmeyin. Diğer markaların idman ürünleri ve formalarını görünce bizimkilerin kalitesi daha çok ortaya çıkıyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 16:20.
trabzonda gezmedigim spor magazası kalmadı. yok yok yok. adama diyorum yeni sezon ürünü milli takım poları "onlar ancak seneye gelir dedi "
adidasın almanya icin yaptıgı polar varda kendi milli takımımızın ürünü yok . şeytana uy git al almanyanın kini işte...
ali fuat abi trabzonsporun nike le bu polar üzerine bir çalısması varmı bildigin. bizede yapsaya öyle bi ürün
Maçtan iki gun sonra ben de aldim milli takim ceketinden, mukemmel bir urun. Hollanda'da kargo ucreti dahil 54 euro.
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 15:50.
Stadın altındaki ts club'a 100 metre stadın önündeki Ts Club tırına 5 metre uzaklıkta Atlı-Bere 5 Lira diye avaz avaz bağırarak korsan ürün satılabiliyor.!
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Özel forma planları var mı acaba nike ın
Umarım yoktur, boşuna insanları beklentiye sokmasınlar.
Özel forma dediklerini görünce hüsrana uğramıştım. Tabii gri olması ya da formanın çok tipsiz olması önemli değil, sorun özel diye katalogdan ürün vermeleri.
En son Aker tarafından düzenlendi; 03.04.2011, 12:21.
Yorum