İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.
Ben de bunu diyorum işte,düz beyaza acayip gıcık oluyorum,
madem beyaz giyilecek TS mizi temsil eden renk veya logo formaya yansıtılmalı,
üstteki forma gibi,inter'in beyaz forması gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
-
Kemal forma şahane olmuş ellerine sağlıkBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMumkunse bu beyaz formayla(ki bu formayi satin aldim bu sezon) bir daha maclara cikmayalim.Beyaz zaten bizim rengimiz degil.. Seneyede Insallah artik beyaz forma gormeyiz..Deplasmanda duz bordo/mavi giyelim..•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma sahane! Simdiye kadar gördügüm en güzel tasarimlardan biri.Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir baska önerim ise, armanin etrafindaki kontürde gümüs renginin kullanilmasi olacak. Bence bordo maviyle altin/sari renginden cok daha iyi uyum sagliyor.
Yorum
-
Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum