Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.
    şurada gördüğüm ender olan güzel formalardan biri sen mi yaptın alıntı mı ?
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Hiç hoş durmamış gümüş bence. Altın daha hoş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.
        Harika olmuş,ellerine sağlık Kemal
        Ben de bunu diyorum işte,düz beyaza acayip gıcık oluyorum,
        madem beyaz giyilecek TS mizi temsil eden renk veya logo formaya yansıtılmalı,
        üstteki forma gibi,inter'in beyaz forması gibi.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• düz olmasındansa west ham(galiba) tarzı uygulamalar hoş olur gerçekten.

Yorum

• Kemal forma şahane olmuş ellerine sağlık
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mumkunse bu beyaz formayla(ki bu formayi satin aldim bu sezon) bir daha maclara cikmayalim.Beyaz zaten bizim rengimiz degil.. Seneyede Insallah artik beyaz forma gormeyiz..Deplasmanda duz bordo/mavi giyelim..
                Beyaz forma benim de hoşuma gitmiyor. Geçen sene TS Club'e katkım olsun diye almıştım. Ama nedense Real Madrid'in, Beşkitaş'ın sade beyaz formaları çok estetik ... Nike neden bunu yapamıyor ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Yorumlar icin tesekkür ediyorum. Dedigim gibi baska önerilerimle birlikte bunu kulüb ile elimden geldigince iyi bir sunumla paylasmak istiyorum. Insallah duyarli olurlar, ve en azindan bir cevap alirim (!)
                  .

Yorum

Bu forma sahane! Simdiye kadar gördügüm en güzel tasarimlardan biri.

Yorum

• tasarim müthis olmus
                      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu forma sahane! Simdiye kadar gördügüm en güzel tasarimlardan biri.
                        Aynen.Harika bu eline sağlık..
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• 10 Numara forma olmuş ellerine sağlık...
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Bir baska önerim ise, armanin etrafindaki kontürde gümüs renginin kullanilmasi olacak. Bence bordo maviyle altin/sari renginden cok daha iyi uyum sagliyor.
                            Bence de gümüş altından misliyle daha güzel olmuş.

Yorum

• süper tasarım emeğine sağlık
                              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                              NORTHERNER
                              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

İşte bu formayı çok beğendim.Forma tasarımı yapan arkadaşların bu şekilde özgün, sade ve orjinal fikirler üretmesini bekliyorum.Elbette bunun kolay olmadığını ve zevklerinde değişik olabileceğinin farkındayım.Armamızı çerçeveveleyen renklerin soğuk ve mat renkler olması bence armamızı daha hoş gösteriyor dolayısıyla kemal e katılıyorum gümüş rengi armamızı çok daha güzel gösterdiği kanısındayım.Ayrıca formalardaki fontlarında ıslanıp ışık vurduğunda parlayan cinsten değilde mat olan malzemeden tercih edilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X